tiistai 8. maaliskuuta 2016

Hyvää naistenpäivää!

Hyvää kansainvälistä naistenpäivää kaikille!

Yle juuri julkaisi "hienon" tekstin naistenpäivästä otsikolla Naisjärjestöt: Naisvihan nousu akuutein ongelma.

Uutisartikkelissa lausutaan, että Suomen UN Women -järjestön mukaan naisviha on nostanut päätään maahanmuuttokeskustelun myötä. "Rasismin ja naisvihan välillä näyttäisi olevan vahva kytkös. Uhataan vaientaa maahanmuuttoa puolustavan naisen ääni esimerkiksi raiskaamalla, toiminnanjohtaja Elina Multanen sanoo."

Tuollainen käytös onkin ehdottoman tuomittavaa. Sitä ei koske sananvapauden suoja. Sanoisin tuollaisia ihmisiä kusipäiksi ja idiooteiksi.

Mutta kun Ylen uutisartikkelista on kyse, niin "maahanmuutolla" siinä tarkoitetaan haittamaahanmuuttoa, eli Suomelle ja suomalaisille ja erityisesti suomalaisille naisille ja tytöille haitallista maahanmuuttoa. Koska tietyt piirit haluavat Suomeen ihmisiä, joita voi suvaita ja joita voi pitää lemmikkeinä. Siinä eivät paljoa paina naisten ja tyttöjen oikeudet. Suomea, suomalaisia ja suomalaista kulttuuria kunnioittavia ihmisiä, jotka integroituvat hyvin suomalaiseen yhteiskuntaan, mukaan lukien työllistyvät, taas nämä ihmiset eivät halua Suomeen.

Ylen toimintaa koskevan lain mukaan yhtiön tulee toiminnassaan edistää monikulttuurisuutta, ja haittamaahanmuutossa on siitä kyse.

Minusta Suomessa ei tulisi ollenkaan antaa oleskelulupaa sellaisille ihmisille, jotka tulevat raiskauskulttuureista ja kannattavat sellaista.

Se on niin kuvaavaa, kun Yle lainaa uutisartikkelissaan Naisasialiitto Unionin pääsihteeriä Milla Pyykköstä: "Ollaan olevinaan huolissaan naisten liikkumatilasta, jota maahanmuuttajien väitetään kaventavan, mutta todellisuudessa naisten oikeudet eivät kiinnosta vaan halutaan ainoastaan vastustaa maahanmuuttoa."

Ihan kuin tummempi-ihoisten tai muslimien tekemiä raiskauksia ei voisi vastustaa ihan sillä perusteella, että raiskaaminen on väärin!! Minä ihmettelen, missä maailmankaikkeudessa nämä ihmiset elävät.

Eikö tässä vaiheessa ole selvää, että naisten ja tyttöjen raiskatuksi joutumista ajavat kannattavat haittamaahanmuuttoa, ja naisten ja tyttöjen raiskatuksi joutumista vastustavat taas vastustavat haittamaahanmuuttoa? Poislukien muutama kantasuomalainen kusipääidiootti.

Ja jos Yle todella pitäisi naisvihan nousua akuuttina ongelmana, se vastustaisi haittamaahanmuuttoa.

Quod erat demonstrandum.

Hyvää kansainvälistä naistenpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti