sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Miksi islamilainen terrorismi on islamilaista

Islamin perustanutta profeetta Muhammadia pidetään islamin piirissä erehtymättömänä opillisissa kysymyksissä ja myöskin oikean elämäntavan esikuvana.

Profeetta Muhammad soti ja murhasi islamin levittämiseksi ja sen vastustajien tuhoamiseksi. Hän myös piti seksiorjia ja raiskasi näitä ja antoi miestensäkin pitää seksiorjia. Ylipäätään islamin vihamielinen asenne naisiin on peräisin profeetta Muhammadilta.

Profeetta Muhammadilta on peräisin myös se asenne, että muslimien pitää miekalla levittää islamia. Islamissa tällaista sotaa pidetään pyhänä. Muslimit lähtivätkin valloittamaan maailmaa islamille väkivalloin profeettansa kuoleman jälkeen.

Profeetta Muhammadin minkäänlainen arvostelu tai kyseenalaistaminen on usein kuolettavaa islamilaisissa maissa.

Mutta on olemassa myös kunnollisia muslimeita, sellaisia, jotka halveksivat profeetta Muhammadia ja tämän vihaideologiaa. Näitä on koko maailmassa luokkaa kolme, tai siltä se ainakin näyttää.

Jos verrataan islamin profeettaa vaikka kristinuskon perustajiin, joina voidaan pitää Jeesus Nasaretilaista ja apostoli Paavalia, niin kumpikaan näistä ei tiettävästi omistanut orjia eikä kumpikaan kannattanut väkivaltaista asennetta väärällä tavalla uskovia kohtaan. Alkukirkko myöskin tunnusti orjien solmimat avioliitot, mitä ympäröivä roomalainen yhteiskunta ei tehnyt.

Kun Jeesusta tultiin vangitsemaan Getsemanen puutarhassa, niin hän kielsi oppilaitaan puolustamasta itseään miekalla.

Jeesuksen ynnä apostoli Paavalin ero profeetta Muhammadiin ei juuri voisi olla suurempi.

Toki voi sanoa, että Jeesuksen ja kristinuskon nimissä on historian aikana tehty todella paljon pahaa, ja tämä on aivan totta, mutta todella suurta paskiaismaisuutta ei ole sisäänkirjoitettu kristinuskoon, toisin kuin islamiin, jonka perustaja itse asiassa pyhitti sen.

Muslimit ovat nykyajan(kin) natseja.

Yle ja esim. Kokoomuksen Verkkouutiset pyrkivät aktiivisesti peittelemään Islamilaisen valtion (entiseltä nimeltään Isis) terroritoiminnan islamilaista luonnetta. Se ei kuitenkaan ole rehellistä, kun islam on alusta alkaen (600-luvulta jKr.) ollut terroristinen uskonto.

Oma unelmani on, että muslimit luopuvat kannattamasta profeetta Muhammadin oppeja ja matkimasta tämän elämäntapaa. Tulevaisuuden islam voisi muistuttaa liberaalijuutalaisuutta.

Mutta en ymmärrä, miten tällainen tulevaisuudenkuva voisi olla mahdollinen, koska islamin opista eivät kunnolliset muslimit määrää tänäkään päivänä.

Ainoa hyvä muslimi on huono muslimi.

...
PS 22.3.2016:

Somalialaissyntyinen Ruotsissa asuva Mona Walter julkaisi Youtubessa kansainvälisenä naistenpäivänä puheen feministeinä itseään pitäville siitä, keitä ovat naisten viholliset. Mainitsee tässä yhteydessä islamin. Ja sen, että sen pyhä kirja on täynnä vihapuhetta. Ja kertoo, mitä hänen oma sananvapauden käyttönsä ja se että hän on jättänyt islamin, on hänelle maksanut. Oi, katso, ei kun katso ja kuuntele niin halutessasi Walterin englanninkielinen puhe. Sen kesto on tasan 16 minuuttia. Oi, katso:

The Enemy of Women

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia, ja toivottavasti minun ei tarvitse tehdä niitä enää.

      Poista