keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Pimeitä uutisia 20.1.2016


U u t i s i a :

Kokoomuksen Verkkouutiset tietää kertoa, että valemaahanmuuttajia varten avataan tällä viikolla terveysklinikka Tampereen keskustassa. Klinikalla tulee työskentelemään rikollismielisiä lääkäreitä ja hoitajia.

...
Yle tietää kertoa, että vastoin uskontonsa opetuksia kristittyjä muslimiterroristeilta Keniassa suojelleisiin islamilaistaustaisiin ihmisiin kuulunut opettaja, 34-vuotias Salah Farah, on kuollut hyökkäyksessä saamiinsa vammoihin. Tämä on kurjaa. Suren. Hyökkäyksessä muslimiterroristit olivat halunneet erotella bussin matkustajista islamilaistaustaiset matkustajat ja kristityt tappaakseen jälkimmäiset, mutta oikeasti ihmiskasvoisten islamilaistaustaisten ihmisten sankarillisen aktiivisuuden vuoksi murhahanke estyi.

Farahilta jäi viisi lasta.

...
Islamilainen sotilaallinen järjestö ja valtiontapainen kyhäelmä Islamilainen valtio (entiseltä nimeltään Isis) pitää 3500 orjaa, jotka ovat lähinnä naisia ja lapsia, tietää Yle kertoa.

Islam kieltää pitämästä muslimeita orjina, mutta sallii sen kannalta vääräuskoisten orjuuttamisen, joten IV:n väki orjuuttaa laajalti ei-muslimeita, joista varsin monet ovat jesideja. Jesidit ovat Jumalaan uskova uskonsuunta, jonka syntyyn on vaikuttanut ennen kaikkea vanha perinteinen uskonto zarathustralaisuus.

Yle kertoo uutisessaan IV:n raakuuksista, ja myös sen, että naisia (ja tyttöjä?) on annettu muslimimiehille seksiorjiksi palkinnoksi tietokilpailusta.

....
Yle tietää kertoa, että Oscar-ehdokkaiden "täysvalkoinen" näyttelijälista turhauttaa elokuva-alan "mustia".

Mutta mitä ovat "mustat"? Keitä he ovat? Mitä ovat "valkoiset"? Minä olen luullut, että rotuja ei ole olemassakaan! Me olemme kaikki pohjimmiltamme samanlaisia vittumaisuuden astetta lukuunottamatta, vaikka ulkonäöllisiltä piirteiltämme ja sairauksilta suojaavilta ja aiheuttavilta geeneiltämme eroammekin toisistamme.

...Joten mitä tämä vitun höpinä oikein on?!!!

...
Yle tietää kertoa myöskin, että Yhdistyneen kuningaskunnan (YKK) sisäisestä turvallisuudesta vastaava tiedustelupalvelu MI5 on paras työpaikka seksuaalivähemmistöille.

En itse asiassa yhtään ihmettele. MI5:n henkilökunta koostuu ennen kaikkea nörteistä, joita kiinnostaa ennen kaikkea se, että kaikki saadaan toimimaan.

Islamilainen valtio (entiseltä nimeltään Isis) vihaa MI5:ttä.

Itse olen rakastanut Foylen sota -nimistä fiktiivistä tv-sarjaa, jonka pääosassa on vanhempi poliisimies Christopher Foyle. Sarjan tapahtumat sijoittuvat alkuaikoina viime maailmansodan aikaan. Kun sarja eteni pitemmälle, niin sota oli ohi, ja Foyle palkattiin MI5:een.

Toinen fiktiivinen televisiohahmo James Bond taas on kuulunut MI6:een, joka on YKK:n ulkoisesta turvallisuudesta vastaava tiedustelupalvelu. Bond jättää aina tehtävänsä lopulta, ja sitten hänen samanniminen poikansa jatkaa tehtävää. Tissit.

...
Yle tietää kertoa myöskin, että Ruotsissa on pizzeriassa paljastunut eläinrääkkäysepäily. Lampailta on siellä ilmeisesti viilletty kurkku auki islamilaisella halal-menetelmällä, joka tehdään siis tainnuttamatta eläintä ensin. "Halal" merkitsee arabian kielessä sallittua, ja ruoka on islaminuskossa sallittua silloin, kun se on uskonnollisen määrittelyn mukaan "halal". Eli kun eläimenlihasta on kyse, niin islamilaisen kulttuurin piirissä teurastetaan aina eläin julmalla tavalla.

On olemassa myös läntiseen kulttuuripiiriin kuuluvia maita, jotka sallivat halal-teurastuksen. Muistelisin, että ainakin Uusi-Seelanti on sellainen, koska se haluaa myydä muslimeille lihaa.

Itse olen sitä mieltä yksinkertaisesti, että julmien teurastuskäytäntöjen ei pitäisi kuulua sivistyneeseen maailmaan ollenkaan. Joten kannatan paitsi halal-teurastuksen, niin myös vastaavan juutalaisen kosher-teurastuksen kieltämistä lailla. Muut "pyhät" ruokatapansa muslimit ja juutalaiset saavat minun puolestani pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti