sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Epävirallisia uutisia 3.1.2016


U u t i s i a :

Kokoomuksen Verkkouutiset tietää kertoa, että "Norja kiristää koko turvapaikkajärjestelmänsä". Aika hassusti sanottu. Mutta Tanska on jo aikaisemmin kiristänyt maahanmuuttopolitiikkaansa, ja siispä nyt Norja ryhtyy tekemään samaa. Ei niin kaukaisessa tulevaisuudessa niiden, jotka saapuvat Norjaan ja haluavat asua siellä, on osoitettava suurta halua kotoutua norjalaiseen yhteiskuntaan. Asiaa oli aikaisemmin käsitellyt vielä kiitettävämmin Rähmispossu Sikolätti-uutisportaalissaan. Oi, katso:

Norja lähtee kisaamaan Tanskan kanssa kiristyksistä

...
Kokoomuksen Verkkouutiset tietää myöskin kertoa, että Puolan hallituksen esityksen mukaan Puolan yleisradioyhtiö siirtyy hallituksen kontrolliin. Puolan kansalliskonservatiivisen Laki & oikeus -puolueen johtaman hallituksen tarkoituksena on luoda uusi kansallinen media, joka edistää "kansallisia intressejä" ja on hallituksen valvonnassa.

Meillä Suomessa on vähän samantapainen järjestelmä. Meillä vaan lain mukaan Yleisradion tulee toiminnassaan tukea monikulttuurisuutta.

...
Kokoomuksen Verkkouutiset tietää myöskin kertoa, että Venäjän ulkoministeriö syyttää Yhdysvaltoja haluasta lisätä jännitteitä Euroopassa ja heikentää sen vakautta.

Venäjä kuitenkin makaa niin kuin petaa. Venäjä on itse varastanut Krimin niemimaan Ukrainalta ja liittänyt sen alueisiinsa, ja viime ajat se on sotinut Itä-Ukrainassa Ukrainaa vastaan tukemiensa kapinallisten kanssa.

On Venäjän omaa syytä, että sitä pelätään ja että sen naapurimaat hakevat Yhdysvalloilta ja Natolta turvaa. Muistamme myöskin aikaisemman hyökkäyksen Georgiaan, minkä seurauksena Georgia menetti alueitaan.

Ei puolustusliitto Nato eikä Yhdysvallat ole hyökkäämässä Venäjälle. Mutta Yhdysvaltojen ja Naton tuki Venäjän uhkaamille maille estää tehokkaasti Venäjän rosvontöitä. Siitä Venäjän johto on nyt huolissaan.

...
Kokoomuksen Verkkouutiset tietää myöskin kertoa, että valtio käyttää tänä vuonna 842 miljoonaa euroa turvapaikanhakijoihin – avustuksiin liki 100 miljoonaa. Aikaisempi sisäministeri Astrid Thors oli aikoinaan laukonut ilmeisesti vakavissaan sellaista, että maahanmuuton Suomelle aiheuttamia kustannuksia ei voida selvittää, koska sellainen maksaa liikaa. Nykyhallitus on kuitenkin osannut laskeskella ainakin jotain. Tosin hallituksenkaan laskelmissa ei ole mitenkään huomioitu – ainakaan Verkkouutisten uutisen mukaan – lisääntyneen väkivallan seurauksia ja kansalaisten turvallisuudentunteen heikkenemistä.

...
Kokoomuksen Verkkouutiset tietää myöskin kertoa, että menestynyt maahanmuuttajayrittäjä Pham Van Hoc Vietnamista on lausunut Hyysärille. että jos ei sitoudu kotoutumiseen, ei pitäisi saada penniäkään. Tämä on tietenkin vastoin monikulttuurisuutta, Suomen virallista ideologiaa.

Pham Van Hoc, 45, joka tunnetaan tuttavallisemmin nimellä Hau, on todellakin sellainen maahanmuuttaja, jollaisia maamme tarvitsisi.

...Kannattaa lukea tuo uutinen...

...
Kokoomuksen Verkkouutiset tietää vielä lisäksi kertoa, että Britannian entisten muslimien neuvosto julkisti Pariisin terrori-iskujen jälkeen videon, jossa useat entiset muslimit olivat kirjoittaneet kantamalleen paperilapulle syyn luopumisestaan. Video on osa sosiaalisessa mediassa suuria seuraajamääriä saanutta #ExMuslimBecause -kampanjaa. Sillä kehotetaan islamilaisen maailman toisinajattelijoita ympäri maailmaa astumaan esiin. Verkkouutiset jakaa tässä uutisessaan sen.

Islam on Arabian niemimaalla 600-luvulla jKr. syntynyt uskovaistensa elämää tarkoin säätelevä uskonto ja vihaideologia, joka kannattaa pyhää sotaa uskontoa kannattamattomia vastaan.

Listaan tähän kaikki videossa esitetyt syyt islamista luopumiselle:
 • Kaikki muslimit tulevat olemaan #exmuslimeja.
 • En petä itseäni.
 • Olen nainen!
 • pekoni
 • En ole kuin vanhempani, uskon logiikkaan.
 • Sain tarpeekseni järjen korvaamisesta pyhillä kirjoituksilla.
 • En ole tappaja.
 • Ilman sotia, sensuuria, teloituksia, imperialismia, sortoa, teokratioita ei ole islamia.
 • Olen elänyt islamilaisen hallinnon alaisuudessa Iranissa.
 • Koska löysin todellisen vapauden! Rauhaa!
 • En halunnut olla muslimi.
 • Minä ajattelen.  :)
 • Ei 72 neitsyttä minulle  :(   [näin oli sanonut siis nainen]
 • Valitsen elää niin kuin haluan ilman että uskonto tuomitsisi minua
 • Koraanin vuoksi
Voi tulla joillekin monikulturismin kannattajille kyynel silmään videosta kyllä.

Entisillä muslimeilla on Suomessa myös blogi.

...
PS En ole itse Kokoomuksen kannattaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti