maanantai 11. maaliskuuta 2019

Miksi Isisin vierastaistelijat olisivat uhka?

Ylen sivuilla julkaistui uutisartikkeli aiheesta Isisin vierastaistelijoiden paluu piinaa Eurooppaa – Mitä tehdä mahdollisesti raskaisiin rikoksiin syyllistyneille ja heidän perheilleen?.

Sinänsä jännää, kuinka artikkelissa on lievästi huolestunut sävy. Kun kerran Ylen toimittajakunta melko lailla kannattaa monikulttuurisuutta, joten toimittajakunta melko lailla ajaa yhteiskunnan hajottamista toisiaan kyräileviin klikkeihin. Toisaalta nämä ihmiset kannattavat myöskin monikulttuurisuutta ajavaa poliittista ideologiaa nimeltä monikulturismi, ja siinä tärkeintä on miespuolinen muslimi. Täten viime kädessä tarkoituksena on saattaa Suomessa voimaan islamilainen sharia-laki ja ei-muslimien saattaminen toisen luokan kansalaisen asemaan. Tällä hetkellähän on jo islamin kritisoiminen lailla kiellettyä. Näin voi päätellä ainakin voimassa olevasta oikeuskäytännöstä.

Mutta onneksi on olemassa metallimusiikki, vai mitä. Se tuo tiettyä tasapainoa, kunnes sekin kielletään.

Kun kerran Ylessä kumarretaan jo valmiiksi Mekan suuntaan, niin en ymmärrä, miksi he ovat huolissaan Isisin vierastaistelijoista. Kun näiden paluulla Suomeen saadaan kaduille mukavasti kaivattua värinää. Ja homoseksuaalien teloituksia. Ja nk. kunniamurhia. Ja arvokkaalla tavalla pukeutuneita naisia ja tyttöjä. Isisin uljaat taistelijat myöskin auttavat Yleä islamin kritisoinnin lopettamisessa, kun kerran Isisin aatemaailmaan kuuluu myös toisinajattelijoiden vaientaminen. Ja lopulta sitten saadaan Suomeen melko lailla sellainen komento kuin on tällä hetkellä Saudi-Arabiassa, Yhdysvaltain tärkeässä liittolaismaassa.

2 kommenttia:

  1. Niin. Olisikohan toimittelijoiden huolestuneisuuden sävyjen lähde kenties sama kuin hyvällä hallituksellamme sen tuplatessa henkilösuojelunsa loppuvuodesta 2015?

    Tuskinpa he uussuomalaiskandidaatteja pelkäsivät. Todennäköisemmin pelon syy olivat kantasuomalaiset, joiden vieteri vedettiin vähän liian nopeasti katkeamispisteeseen.

    Ehkäpä toimittelijat ovat alkaneet pelätä lähtulevaisuudessa häämöttävän vieterin katkeamisen, ja miten heidän ihanille palleroilleen silloin käy?

    Siihen loppuvat kivat pelihetket ja riisinkeittelyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä minulta oli jäänyt huomaamatta tämä lukijakommenttisi. Anteeksi.

      Ja juu, kantasuomalaisia peikkoja on meidän kaikkien pelkääminen.

      Poista