torstai 21. maaliskuuta 2019

Terrorilla ei voi koskaan puolustaa Valistuksen arvokasta perintöä ihmisoikeuksineen ja oikeusvaltioineen

Uuden-Seelannin Christchurchissä tapahtui jokunen päivä sitten suurikokoinen terroriteko, jonka uhreina on kuollut kokonaista puoli sataa ihmistä. Terroristi oli valinnut uhreikseen myös naisia ja lapsia. Terroriteko tapahtui ennen kaikkea yhdessä moskeijassa.

Terroristi varmaankin oli ajatellut puolustavansa iskullaan länsimaista kulttuuria ja elämäntapaa ja länsimaisia vapauksia ja oikeuksia, jotka mielestäni ovat parasta, mitä ihmiskunnassa on koskaan keksitty. Tämä voi olla vain minun mielipiteeni, mutta olen vakaasti sitä mieltä, että jos keinot päämäärän saavuttamiseksi eivät ole ainakin pitkälle ihanteellisia, niin omat päämäärät sotketaan silloin lokaan. Terroristi oli yksinkertaisesti väärässä. Jesuiittojen ja kommunistien "tarkoitus pyhittää keinot" -moraali painukoon sinne missä pippuri kasvaa!

Terrorilla ei voi koskaan puolustaa Valistuksen arvokasta perintöä ihmisoikeuksineen ja oikeusvaltioineen. Tai ylipäätään mitään hyvää.

Mielestäni terroria ei saa käyttää edes ääriliikkeisiin kuuluvia vastaan. Vaikka tässä niin oli käynytkin. Olen sitä mieltä, että edes natsien kokouksen osallistujiin ei saa kohdistaa terroria. Oletetaan nyt tässä argumentin vuoksi, että natsien kokouksessa harjoitettaisiin Sallimuksen ja/tai muinaispohjoismaisten jumalien palvontaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti