tiistai 19. maaliskuuta 2019

Jos on tarpeeksi pyhä hahmo uskonnossa, niin hän saa tehdä mitä tahansa Suomen lain mukaan, jopa panna lapsia

Eduskunta on näköjään siunannut yksimielisesti ehdotuksen, että törkeä lapsenraiskaus ympättäisiin lakiin ja että lapsen seksuaalisen hyväksikäytön enimmäisrangaistukseen tulee kovennus. Kun laki tulee joskus voimaan, niin törkeästä lapsenraiskauksesta voi saada 4–12 vuotta vankeutta. Enimmäismäärä vastaa taposta säädettyä enimmäisrangaistusta.

Tällaisilla länsimaisilla aivoilla katsottuna tämä on selvä parannus Suomen lakiin. Mutta kun katsoo oikeauskoisilla silmälaseilla, niin kyseessä on selvä fobia ja rasismi.

Suomalaiseen oikeuskäytäntöön nimittäin kuuluu, että jos kyseessä on uskonnolle hyvin tärkeä pyhä hahmo, niin tällaiset saavat raiskata lapsia, kunhan lapsi on vähintään 9-vuotias. Kyseisenlaisen uskonnon nimittämisestä pedofiiliuskonnoksi on tuomittu eräälle henkilölle oikeudessa joitakin vuosia sitten rangaistuskin.

Jos nykyään joku ihminen perustaisi tässä suhteessa samanlaisen uskonnon, niin hän pääsisi kuin koira veräjästä, koska ko. uskonnon arvostelu katsottaisiin fobiaksi ja rasismiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti