torstai 7. kesäkuuta 2018

Integroituminen, ongelmalähiöt, Japani

Tässä olisi kolme viime aikojen Ylen sivuilla julkaistua uutisartikkelia:

Tanska pakottaa ongelmalähiöiden yksivuotiaat päivähoitoon oppimaan kieltä ja maan tapoja

Tanska kieltää musliminaisten burkat – naamioitumiskielto voi koskea myös tekopartoja

Itävalta aikoo leikata tukia siirtolaisilta, jotka eivät puhu saksaa

Onhan kaikille ajatteleville ihmisille selvää, että jos maahan jäädäkseen ei tarvitse ulkomaalaisen integroitua vastaanottavaan maahan, niin silloin hän ei välttämättä teekään niin.

Onhan kaikille ajatteleville ihmisille selvää, että jos julkisen vallan avulla tuetaan irrallisten alkuperäisasukkaiden kulttuurille vihamielisten alakulttuurien syntymistä, niin silloin niitä myös syntyy.

Onhan kaikille ajatteleville ihmisille selvää, että Japanissa ei tapahdu ainuttakaan ulkomaalaisperäiseen väestöön kuuluvan ihmisen tekemää terrori-iskua, koska sellainen on ennalta estetty estämällä valtakulttuurille vihamielisen aineksen pääsy maahan.

Onhan kaikille ajatteleville ihmisille selvää, että jos pidämme rajat auki vain hyvin integroitumaan kykeneville ihmisille, niin tällainen maa houkuttelee silloin myös enemmän sellaisia ihmisiä, joiden maksamilla veroilla kustannetaan hyvinvointivaltio. Avoimet rajat huonosti integroituville ihmisille merkitsee taas paitsi turvallisuusvajetta tavallisille kansalaisille, niin myös huonoa tulevaisuutta hyvinvointivaltion olemassaololle.

Monikulttuurisuus ei kannata.

2 kommenttia:

  1. Meillä on jatkuva vääntö sanasta monikulttuurisuus, siihen kuuluu kaikkien kulttuurien kunnioitus, myös suomalaisuuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vääntö joo. Mutta ei pidä tuijottaa vain sitä, mitä ihmiset sanovat käsitteeseen liittyen, vaan sitä mitä heidän kätensä tekevät.

      Poista