torstai 21. kesäkuuta 2018

Aloitan huomenissa juhannusaattona sananvapauden Mekassa Gabissä

Olin julkaissut joitakin viikkoja sitten blogimerkinnän, jossa käsittelin Twitter-lyhytviestipalvelun kilpailijaa, sananvapautta arvossa pitäviä Gabiä sekä suomalaista Ylilauta-keskustelupalstaa, sosiaalisten kuplien ehkäisijöinä.

Olin kirjoituksessani ilmaissut, että tulen ottamaan Gabin käyttöön vuonna 2019. Sittemmin olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että en jaksa odottaa niin kauaa, vaan rupean julkaisemaan Gabissä jo 22. päivänä kesäkuuta kuluvana Herran vuonna 2018. Tämä päivä on huomenna perjantaina, joka on juhannusaatto. Voidaan sopia, että teen tämän Johannes Kastajan, Jeesuksen serkun, kunniaksi. Oli niin väärin, että Herodes pieni käski irrottaa hänen päänsä ruumiista.

Olin myös päättänyt, että luultavasti en jaksa jakaa viestejäni Gabista edelleen palvelun mahdollistamien lyhytviestien muodossa Twitteriin, vaan kokonaisina laitan viestit jatkossakin sinne.

Ainakin aluksi melkein kaikki viestini tullevat olemaan Gabissa ja Twitterissä samoja.

Ja lopuksi hieman Twitterin mainostusta:

Bysanttisen poliisin Jari Taposen Twitter-tili

Keijo Kaarisade, täydestä menevä valepoliisi Twitterissä

...

PS. 17.4.2023. Olen aikoja sitten lopettanut varsin monessa sosiaalisen median palvelussa. Niinpä olen jälkeenpäin hieman muokannut tätä blogimerkintää.

2 kommenttia:

 1. Kunnioitettavaa kun olet ainakin kesäkuussa kirjoittanut joka toinen päivä blogeja Kävin systerini grilli bileissä Nyt musiikin kuuntelua Ennen eurojackpottia Jääkaappi lähes tyhjä 😢

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Oma perjantaini oli tylsä kuin mikä.

   Runosuoneni toimii vähän liiankin hurjasti mielestäni. Toisaalta olisi tehnyt mieleni kirjoittaa torstaina kuolleesta gorilla Kokosta, mutta monet ihmiset ovat jo kirjoittaneet aiheesta usein varsin hyvinkin.

   Poista