lauantai 26. elokuuta 2017

Terroristit ovat voittaneet, kun...

Islamilaiset terroristit haluavat, että me käännymme islamiin. Toiseksi paras asia heidän kannaltaan olisi se, että me lopettaisimme islamin ja uskonnon perustajan profeetta Muhammadin kaikenlaisen kritisoinnin.

Jos me tällaista tekisimme, terroristit olisivat voittaneet.

Terroristit olisivat voittaneet myös, jos me ylläpitäisimme sellaista lainsäädäntöä, joka vaikeuttaisi islamin kritisointia.

2 kommenttia:

 1. Niinhän meille eliittimme suilla opetetaan, että islamistista terrorismia vastustamalla edesautetaan pelkästään terroristien asiaa, ja rasismi pelkästään lisää terrorismia.

  Viimemainitun ajatuksen on loihe lausunut mm. nuorten jihadismista tietokirjaillut Kristiina Koivunen, jonka mielestä kovat eli "rasistiset" keinot jihadismia vastaan ovat vain oireiden hoitamista. Hänen mielestään jihadistit kesyyntyvät ottamalla heidät avosylin suomalaisen yhteiskunnan täysivaltaisiksi jäseniksi.

  Minusta olisi kyllä mukavaa, että joku joskus vaatisi Kristiinaa ja hänenkaltaisiaan selittämään, miksi muslimien ryöstö- ja raiskausaaltoja, tappoja ja terrorismia ei esiinny lainkaan sellaisissa maissa kuin Unkari, Tshekki, Slovakia ja Puola, jotka käsittelevät jihadismia kovin eli Kristiinan mielestä "rasistisin" keinoin.

  Kiva olisi myös Kristiinan vastaus siihen, miksi mainittuja ilmiöitä esiintyy alati kiihtyvällä tahdilla sellaisissa maissa kuin Ranska, Belgia, Britannia, Ruotsi ja Suomi, jotka tekevät kaikkensa ollakseen islamisteille mieliksi, että he tulisivat yhteiskuntiemme jäseniksi, mutta nämä eivät silti niin yritäkään tehdä?

  Vaikka arvannenpa Kristiinan vastauksen: me emme ole alistuneet heille tarpeeksi. Meidän pitää alistua vielä enemmän. Sillä sitähän he meiltä vaativat: alistumista, arabiaksi islam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mutta minua kiinnostaisi juuri nyt ehkäistä buddhalaisten juurettomien nuorten radikalisoitumista.

   Poista