perjantai 10. maaliskuuta 2017

Sampo Terho on yhtä paha ihminen kuin tohtori Viha eli Jussi Halla-aho

Jokin aika sitten eräät tahot – olikohan kyse RKP:stä, Vihreistä ja Vasemmistoliitosta – olivat ilmaisseet, että jos paha mies Jussi Halla-aho tulee valituksi kesäkuun puoluekokouksessa Perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi, niin yhteistyöhön suostuminen puolueen kanssa ei sovi kuuloonkaan.

Mutta äskettäin Perussuomalaisten puheenjohtajaehdokkaaksi ilmoittautunut Sampo Terho oli ilmoittanut, että hän ei näe suurta eroa itsensä ja Jussi Halla-ahon välillä.

Tämä ilmoitus asettaa nyt kyseiset tahot vaikean dilemman eteen. Ketä he nyt suosittelisivat Perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi, kun Sampo Terho on yhtä paha kuin Jussi Halla-aho, josta puolueeton ja objektiivinen Ylen ohjelma oli käyttänyt nimitystä "rotutohtori"?

8 kommenttia:

 1. Kamalat paikat suvaitsevaisilla, framille on tulossa joko itse pääpaholainen tai Helvettiä johtava demoni. Armageddon on lähellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on suomeksi Harmageddon, mutta totta. Lisäksi kuulen jo polttouunien luukkujen kolisevan.

   Poista
  2. Sorry mate, I was wondering a while should it be Armageddon or Harmageddon and eventually I decided we don't need silent h's in Finnish. And I got it wrong! every damn time...

   Poista
  3. Minua taas on pitkään mietityttänyt sellainen, että miten on mahdollista, että melkein kaikissa romaanisissa kielissä H on mykkä äänne.

   Poista
  4. Kielet taitavat kulua vuosituhansien saatossa. Eikun! Onhan Suomi yhtä vanha kieli kuin romaaniset kieletkin, ellei vanhempi.

   Seuraava teoria: Kaupungistumisen myötä keski-euroopassa kieli on veltostunut, esimerkiksi Pariisin murre verrattuna maaseudun murteisiin. Ei tämäkään teoria aivan aukoton ole.

   Kolmas teoria: Niin on vain käynyt romaanisille kielille, ilman sen kummempaa syytä. Huono teoria, se ei selitä mitään vaikka olisikin tosi.

   Äh, minkälaisia teorioita sinä keksit lämpimiksesi?

   Poista
  5. No sellaisen keksin, että klassisessa latinassakaan, puhutaan nyt siis Ciceron ja Caesarin ajoista, ei olisi käytetty h-äännettä, vaan kirjain on jäänyt latinan kielen oikeinkirjoitukseen muistona Rooman perustamisen ajoilta, jolloin äänne oli vielä olemassa. Tämä teoria ei kuitenkaan voi pitää kutiaan, sillä luultavasti kielitieteilijät jo tietäisivät asiasta, jos noin olisi. Ja minä tietäisin, että kielitieteilijät tietäisivät.

   Poista
 2. Mutta eihän tuo käsite ole suomea eikä mitään romaanistakaan kieltä, vaan hepreaa: "har Megiddo" eli Megiddon vuori.

  Mitä tulee Terhon oletettuun saatanallisuuteen, pelkäänpä pahoin hänen tulevan valituksi seuraavaksi Persujohtajaksi ja osoittautuvan yhtä mukavaksi hallituskumppaniksi kuin Soini.

  Meno jatkuu tutuksi tulleeseen tyyliin väärämielisten harjaamisine ja erottamisine päivineen, vain vähemmillä sutkautuksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa. No minä menen sitten jatkamaan ristien polttelemista ja mustanpuhuvien hampaitteni kalisuttelemista.

   Poista