perjantai 17. maaliskuuta 2017

Entäs jos Perussuomalaiset kiellettäisiin? Mikä olisi seuraava vaihe?

Entäs jos Perussuomalaiset kiellettäisiin? Seuraava vaihe olisi sitten se, että hyvien ihmisten pitäisi nuivia ja demonisoida liberaaleja poliitikkoja ja ajattelijoita, koska tämä puolustaisivat väärinajattelevien sananvapautta.

4 kommenttia:

 1. Ja sitten lahdataan/vangitaan/uudelleenkoulutetaan seuraava ryhmä, kunnes jäljelle jää vain oikeauskoisia suvaitsevaisia. Minkä jälkeen aletaan puhdistaa omaa porukkaa jonkin triviaalin asian perusteella: Ensin pölkylle talutetaan lakto-ovo-vegaanit, sitten...

  Esimerkkejä tästä on historia täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee ennen kaikkea Ranskan vallankumous mieleen.

   Poista
  2. Ranskan vallankumouskin sopii erittäin hyvin kuvaukseen, mutta minä ajattelin kirjoittaessani enemmän Neuvostoliiton kommunistista utopiaa ja sen ideologista kehitystä. Noh, jokainen voi valita oman suosikkinsa hirmuvaltojen joukosta. Valinnanvaraa on paljon.

   Poista
  3. Jos Perussuomalaiset kiellettäisiin Ranskan vallankumouksen kaavalla, seurauksena olisi ensin runsaasti pudotettuja päitä, sitten sota jyräisi koko Euroopan yli kahteen kertaan ja reilun neljännesvuosisadan kuluttua Perussuomalaisten kieltämisestä tilanne olisi jälleen suurin piirtein sama kuin Perussuomalaisten kieltämisen hetkellä.

   Jos tämän jälkeen Perussuomalaisten kieltäjiltä kysyttäisiin: "Miten meni noin niin kuin omasta mielestä?", mitähän he vastaisivat? - Ehkei kannata kokeilla; Ranskan vallankumouksellakin tuntuu olevan edelleen aika lailla poliittisia perillisiä.

   Poista