perjantai 31. maaliskuuta 2017

Kyllä nyt Suomen asiat saadaan kuntoon, kun kävin äänestämässä!!

In my life, I have never seen anything like it; They would weep, they would pray, they would say goodbye to their loved ones, and then throw themselves without fear or hesitation at the very face of death itself, never surrendering. No one who saw them fighting against the inevitable could help but be moved to tears by their courage. Their stubborn nobility. When they ran out of ships, they used guns, when they ran out guns they used knives and sticks and bare hands. They were magnificent. I only hope that when it is my time, I may die with half as much dignity as I saw in their eyes in the end.
Noin oli lausunut Londo Mollari -niminen herra, jolla on mielenkiintoinen hiusmuoti.

Kävin nimittäin eilen kolmen tutun kanssa äänestämässä ennakkoon kunnallisvaaleissamme Länsi-Vantaalla sijaitsevassa Pähkinärinteen palvelutalossa. Kyllä nyt Suomen asiat saadaan kuntoon!!

Täytyy myöntää, että äänestin persua. Nyt minua varmaan pitäisi hävettää. Olin Ylen vaalikoneesta löytänyt jossain määrin tutun henkilön, joka oli itse asiassa ennen vanhaan ollut puoluetoverini. Kävin varmuuden vuoksi laajemminkin läpi, että mitä hän sanoo. Ja päätin äänestää häntä. Kun kerran tiesin hänet entuudestaan.

Itse asiassa en ollut opetellut ulkoa hänen ehdokasnumeroaan. Ja olin jopa unohtanut hänen sukunimensäkin kävellessäni palvelutalolle. Mutta tunnistin nimen kuitenkin Persujen ehdokaslistasta. Ja kirjoitin vakain käsin hänen nimensä lipukkeeseen.

En muuten ole koskaan aikaisemmin äänestänyt Perussuomalaisia sen enempää eduskunta- kuin kunnallisvaaleissakaan.

Koska kyseessä on vain kunnallisvaalit, en katso olevan tarvetta erityisemmin rummuttaa, että kuka äänestysvalintani oli. Jos joku haluaa tietää, voi laittaa minulle sähköpostia tai vaikka kysyä tämän merkinnän lukijakommenteissa. Vastaan kyllä. Ja vahtaan kovalla silmällä myöskin roskapostilaatikkojani, jos vaikka sinne joutuisi postia...

...Nyt on yhteiskunnallinen velvollisuuteni tältä osin täytetty. Torstaina tapahtui minulle lisäksi muutakin mukavaa.

Lopuksi mainitsisin, että kunnallisvaalien yhteydessä äänestyspaikoilla järjestetään Pieni ele -lipaskeräys. Maailman mukavimmalla tavalla millään lailla häiritsemään pyrkimättömät kerääjät keräävät rahaa eri vammais-, potilas- ja terveysjärjestöille. Ylekin on kertonut asiasta. Itse olen tavannut nimittää keräystä Pieneläinkeräykseksi, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä pieneläinten kanssa. Sain pidettyä itseni kurissa, etten maininnut kerääjälle "pieneläinkeräystä".

Hyvää kunnallisvaalien Herran vuonna 2017 aikaa kaikille! Kohta on pääsiäinenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti