keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Angela Merkel ja hänen hallituksensa ovat hyväuskoisia hölmöjä

Perkele, taas pitää kirjoittaa jotain islamiin liittyen. Oi, voi!

Kuulemma tuhannet ihmiset ovat liittyneet Saksan muslimineuvoston järjestämään mielenosoitukseen, jolla halutaan torjua pelkoa ja vihaa islaminuskoa vastaan ja muistaa Pariisin terrori-iskujen uhreja. Berliinissä järjestettävään tilaisuuteen osallistuu myös kristittyjen ja juutalaisten uskonnollisia johtajia ja Saksan poliittista johtoa.

Saksan muslimineuvoston johtaja Aiman Mazyek julisti Brandenburgin portilla järjestetyssä tilaisuudessa ranskaksi: "Olen juutalainen, olen muslimi."

Liittokansleri Angela Merkel ja puolet hänen hallituksestaan olivat vieraina seremoniassa, jossa laskettiin seppele Pariisin uhreille ja korostettiin, että ihmiset tarvitsevat toisiaan uskonnoista riippumatta.

Aiemmin tiistaina pitämässään puheessa Merkel suomi islamiin kriittisesti suhtautuvia Pegida-marsseja, jollainen järjestettiin viimeksi maanantaina Dresdenissä.

"Ihmisryhmien syrjiminen uskonnon vuoksi ei kunnioita vapaan valtiomme arvoja. Se ei sovi yhteen perusarvojemme kanssa. Se on inhimillisesti väärin. Muukalaisvihalla, rasismilla, ääriliikkeillä ei ole paikkaa täällä", Merkel sanoi.

"Olemme kaikki saksalaisia", kuului tilaisuuteen osallistuvan Saksan liittopresidentin Joachim Gauckin viesti. Ihmisillä voi olla erilaiset poliittiset mielipiteet ja kulttuuriset ja uskonnolliset taustat, mutta demokraatteina he kunnioittavat ja tarvitsevat toisiaan, Gauck sanoi.

On totta, että muslimeihin kuuluu paljon myös sellaisia ihmisiä, jotka eivät suhtaudu kovin vittumaisesti ei-muslimeihin tai islamin kannalta väärällä tavalla pukeutuviin naisiin ja tyttöihin. Minusta islam on kuitenkin ongelmallinen. Se on maailman suvaitsemattomin uskonto, koska sen perustaja profeetta Muhammad oli sota- ja rosvopäällikkö, orjanomistaja, raiskaaja ja murhaaja. Islam-asiantuntija Jaakko Hämeen-Anttilan mukaan profeetta Muhammad on islamille pyhä hahmo.

Jeesus on pyhänä miehenä aivan toisenlainen.

Islamin rauhanomaista luonnetta alleviivaisi hyvin, jos muslimit eivät olisi profeettansa kuoleman jälkeen lähteneet valloittamaan miekalla maailmaa islamille. Samoin tekisi se, jos Islamilaisten maiden yhteistyöjärjestö OIC, johon kuuluu tällä hetkellä 58 valtiota, ei kannattaisi Karon julistusta, jonka mukaan ihmisoikeuskäsitysten tulee olla yhteensopivia Sharia-lain kanssa. Sekin auttaisi, jos muslimit eivät asettaisi usein hengenvaarallisia pakotteita niitä kohtaan, jotka ovat jättäneet islamin. Ja niitä kohtaan, jotka arvostelevat tai pilkkaavat islamia tai sen profeettaa. Sekä sekin, jos muslimit suhtautuisivat hyväksyvämmin "väärällä tavalla" pukeutuvia naisia ja tyttöjä kohtaan, että nämä eivät ole todellakaan mitään lihapaloja, joita muslimikissa voi halutessaan käyttää seksuaalisesti hyväkseen. Voidaan myös mainita ei-muslimien syrjintä islamilaisissa maissa.

Islam on profeettansa vuoksi ksenofobian korkea veisu.

Eli ongelma on islamissa itsessään. Hyväksyisin paremmin islamin osaksi länsimaista yhteiskuntaa, jos se hylkäisi profeetta Muhammadin. Toki ehtona olisi myös se, että muslimit eivät sitten ottaisi uudeksi profeetakseen jotain yhtä kauheaa henkilöä. Uusi islam voisi muistuttaa liberaalijuutalaisuutta olematta kuitenkaan juutalainen uskonto. Enhän toki vaadi muslimeja kääntymään juutalaisuuteen, vaikka sekin voisi kyllä olla kiva ratkaisu.

Lisäksi haluaisin vielä huomauttaa, että niin Länsi- kuin Itä-Saksassa on syrjitty ihmisiä näiden maailmankatsomuksen vuoksi. Nimittäin natseja. Länsi-Saksassa ja nykyisessä yhdistyneessä Saksassa myös marxistileninistejä. Ihan vain sen vuoksi, että on katsottu noilla ihmisillä olevan iljettävä maailmankatsomus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti