lauantai 17. tammikuuta 2015

Sali on uudistunut, ja se näkyy!

Kävin torstaina heti "kerhon" aukioloajan jälkeen juoppoporukkani elossa olevien jäännösten kanssa Salilla. Sillähän oli ennen joulua omistajat vaihtuneet. Nyt oli toinen kerta, kun kävin "uudella Salilla". Edellisellä kerralla minulle oli luvattu, että he saavat toisenkin olutkaapin käyttöönsä. Nyt sellainen oli jo paikallaan, ja tarjolla oli puolitoista kaapillista erilaisia oluita.

Oli tapahtunut eräs ikävä sattumus juuri, ja se varjosti Sali-käyntiä.

Naapuritalossa asuva hyvä tuttuni J. oli tällä kertaa tullut myös mukaan.

Huonoista uutisista huolimatta meillä oli leppoisaa. Nautin paikalla ollessani kolme olutta, jotka ovat seuraavat: Fuller's Extra Special Bitter, Koffin Steam Beer ja Koffin Irish Red Ale.

Baarihenkilö kertoi minulle suureksi tyydytyksekseni, että heillä on takahuoneessa runsaasti erilaisia oluita, joita he eivät ole vielä ehtineet laittaa kaappeihin.

Viime vuonna olin käynyt Salilla vain pari kertaa johtuen siitä, että juoppoporukkani jäsenistä yhdellä oli ollut aikatauluongelmia. Ja toiseksi siitä, että minä en ikinä käy yksin kapakoissa.

Koska kenelläkään meistä ei enää ole aikatauluongelmia, me tulemme tänä vuonna ainakin silloin tällöin käymään yhdessä Salilla. Jatkossa yritän nauttia siellä käydessä kolmen oluen sijaan vain kaksi, jotta ei mene liian raskaaksi.

Sali oli ennenkin ollut Pähkinärinteen paras kapakka, mutta nyt se on vielä parempi. En voi olla tottelematta taivaallista näkyä.

3 kommenttia:

  1. Hitto, eipä ole tullut vanhassa kantapaikassa tuon uudistuksen jälkeen käytyä. Onko siellä paljonkin asioita muuttunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, seinät ovat muuttuneet. Koirataulut ovat siirtyneet ja tullut uusi pinta. Asiakastietokone on siirtynyt.

      Poista
  2. Ihan kivalta vaikutti, pelikoneet on siiretty tupakkakopin viereen ja niiden entisellä paikalla oli ihan kivan näköisiä istumanurkkauksia sohvineen. Olutvalikoima on luultavasti kattava.

    VastaaPoista