torstai 6. helmikuuta 2014

Tervemenoa, Pirkko Ruohonen-Lerner!

Joku Jari Lindström on valittu Pirkko Ruohonen-Lernerin tilalle Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi. Toivottavasti hän on mies paikallaan.

Tosin voi vaatia aika paljon, että hän alittaisi tasollaan edeltäjänsä Ruohonen-Lernerin, joka toimi jossain määrin "edistyksellisten" ja sopulien pimeimpien vaistojen myötäjuoksijana toimessaan.

Kun Jussi Halla-aho oli aikoinaan antanut ymmärtää Facebookissa, että Kreikan tilanne ei vakaannu ilman sotilasjuntan väliintuloa, niin Pirkko Ruohonen-Lerner vaati Halliksen erottamista eduskuntaryhmästä, ja mies joutuikin olemaan jonkin aikaa eduskuntaryhmän ulkopuolella.

Myöhemmin kun Persujen kansanedustajan James Hirvisaaren puoluepoliittisesti sitoutumaton eduskunta-avustaja Helena Eronen oli julkaissut blogissaan satiirisen kirjoituksen hihamerkeistä, eduskuntaryhmän puheenjohtaja meni tahallisten väärinymmärtäjien eli typerysten tai sellaisiksi haluavien kelkkaan ja rupesi erotuttamaan Erosta toimestaan. Kansanedustaja Hirvisaari suoraselkäisenä ja järkevänä miehenä ei kuitenkaan suostunut erottamaan typerän syyn vuoksi avustajaansa, ja niinpä Persujen eduskuntaryhmä erotti Hirvisaaren väliaikaisesti ryhmästä. Helena Eronen kuitenkin erosi avustajan hommastaan asiasta syntyneen vitutuksen vuoksi.

Kuulemma Hirvisaaren erottamisesta tehty päätös oli ollut yksimielinen, joten jopa Hallis oli ulvonut susien mukana. Sitä en ole oikeastaan ikinä antanut hänelle anteeksi hänen muuten suurista ansioistaan huolimatta. Ei miehellä kantti sillä kertaa kestänyt.

James Hirvisaaren sivuilta pääset lukemaan Uuden Suomen typerästi blogialustaltaan poistaman Helena Erosen satiirisen hihamerkkiblogimerkinnän "Ratkaisu poliisin ulkomaalaisratsioihin". Voit myös lukea oman aiheeseen liittyvän blogimerkintäni Helena Eronen ja hihamerkkikausti.

Jos Hallis olisi pitänyt selkänsä suorana, niin kansanliikkeenomainen kansallisliberaali puolue Muutos 2011 olisi varmasti mielellään ottanut hänet jäsenekseen, ja hän olisi yhtä varmasti suuren kansansuosionsa vuoksi sitä kautta päässyt uusimaan kansanedustajanpestinsä 2015.

Pirkko Ruohonen-Lerner on saattanut toiminnallaan aiheuttaa tyytymättömyyttä Persuissa, tai mistä minä tiedän. Joka tapauksessa Jari Lindström valittiin hommaan hänen tilalleen. Timo Soinikaan ei nyt ajanut Ruohonen-Lernerin asiaa. Toivotan Lindströmille mitä parhainta uraa, vaikka en itse olekaan Persujen kannattaja. Myönnän kannattavani Muutos 2011 -puoluetta. Pirkko Ruohonen-Lernerille toivotan hyvää matkaa historian roskatynnyriin ja tekemään kaikkea järkevää hänen ydinosaamisalueisiinsa liittyvää. Vähän ilkeältähän minä nyt kuulostan.

Tunnen muuten henkilökohtaisesti yhden Vihreiden jäsenen, joka on pitänyt Helena Erosen hihamerkkikirjoitusta sinä mitä se onkin, eli satiirina....

James Hirvisaari on tätä nykyä Muutos 2011:n ainoa kansanedustaja ja Helena Eronen on Muutoksen 1. varapuheenjohtaja sekä eurovaaliehdokas.

Helena Erosen blogia "Oho, hupsista" pääset lukemaan tätä linkkiä klikkaamalla.

James Hirvisaaren Wordpressin blogia pääset lukemaan tätä linkkiä klikkaamalla.

2 kommenttia:

  1. Soinilla kova halu päästä "hovikelpoiseksi", ja siksi R-L oli pantu vahtimaan mahd. ylilyöntejä.

    VastaaPoista