keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Muslimisaarnaajat todellinen uhka homojen oikeuksille

Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola uskoo, että tavalliset maltilliset perinteisen avioliiton kannattajat eivät ole todellinen uhka seksuaalivähemmistöille. Saarakkala toteaa, että Suomessa vierailevat muslimisaarnaajat ovat toisenlaisia eli he levittävät vihaa homoja ja juutalaisia kohtaan.

"Helsingin muslimiyhteisö on vuosien saatossa kutsunut useita tunnettuja ulkomaalaisia muslimisaarnaajia puhujiksi tilaisuuksiinsa", Eerola sanoo.

Hän mainitsee nimeltä kolme saarnaajaa, jotka vaativat kuolemantuomiota homoseksistä ja jotka ovat käyneet Suomessa puhujamatkoilla: Bilal Philips, Khalid Yasin ja Anjem Choudary.

"Jopa Suomessa toimiva ja Ylen homoillassa esiintynyt imaami Abbas Bahmanpour on samaa mieltä siitä, että islamin lain mukaan homoseksistä seuraa kuolemantuomio", Eerola sanoo. Abbas Bahmanpour on kuitenkin varsin rakastettava ihminen. Eerola vaatii muslimiyhteisöjä sanoutumaan irti näistä mielipiteistä.

Muslimeilla ei todellakaan ole homofobioita. Heillä on selvät ohjeet joiden mukaan toimitaan. Ihmettelenkin Persujen kansanedustaja Eerolan halua lytätä islam pelkästään sen vuoksi, että sille vihapuhuja ja -tekijä profeetta Muhammad on pyhä hahmo. Tunnettu islam-asiantuntija professori Jaakko Hämeen-Anttilakin on vakaasti sitä mieltä, että profeetta Muhammad on islamille sellainen, niin että suu kiinni! Valtionsyyttäjänvirastolle sharia-laki on pyhä, joten siksikään islamin suhtautumista homoseksuaaleihin ei pidä pitää esillä, ainakaan länsimaisen ihmisen. Ja erityisesti Persun. Tai jopa sitä vihamielisemmän demokraattisen puolueen, nimittäin kansanliikkeenomaisen kansallisliberaalin puolueen Muutos 2011:n jäsenten. Myös vapaa-ajattelija Jussi K. Niemelä on paha ihminen, vaikka hän ei olekaan Persu tai muutoslainen.

PS: Itsekään en kannata homoseksuaalien avioliitto-oikeutta, vaikka en olekaan muslimi.

II PS: Seuraavassa blogimerkinnässäni en tule luultavasti käsittelemään islamia, joka on rauhan uskonto, vaan luultavasti pitkästä aikaa länsimaisen kulttuurin suurta häpeätahraa, joka on kirkossa käyminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti