lauantai 9. marraskuuta 2013

Tämä merkintä on humalassa kirjoitettu

Söin alkupäivästä yhden jogurtin. Väliajalla olin hirveän nälkäinen. Ennen sitä olin harjoittanut Jannen kanssa kulttuurielämää.

Tämän blogimerkintäni olen kirjoittanut kohtuullisessa humalassa, sillä Janne oli tuonut kuuden oluen sijaan kahdeksan olutta. ja viimeinen oli ollut 16-prosenttinen, vaikkakin vain 0,25-litrainen.

Mikmak-intiaanit ovat tunteneet tarinoissaan Wendigot, ihmisenkaltaiset olennot, jotka ovta mieltyneet ihmislihaan.

Sallimus oli saanut aikaan sen, että Wendigot olivat alkaneet kiinnostua erityisestä ihmislihasta. Nimittäin Kimmo Kiljunen, Jyrki Katainen, Liisa Jaakonsaari ja Panu Laturi olivat päättäneet kutsua Maapallolle suuren Cthulhun, hullun muinaisen jumalolennon, joka on esiintynyt myös South Park -televisosarjassa.

Mutta Sallimus olikin kutsunut Wendigot apuun, ja ämä kävivät kiinni mainittujen yksilöiden perseisiin kuin jättiläisvaraanit, ja niin näiltä jäi kutsumatta suuri Ctthulhu, mikä on vain hyväksi ihmiiskunnalle.

Ja niinpä Wendigot palasivat leiriinsä ja tekivät perselihasta itselleen juhla-aterian.

...
PS 15.11.2013: Tuosta toisessa kappaleessa mainitsemastani voimakkaasta oluesta olin myöhemmin julkaissut blogimerkinnän, oi, katso: Melko kallis ja voimakas sekä myös varsin hyvä olut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti