torstai 14. marraskuuta 2013

Joka kodin olutkone maksaa reilun tonnin euroissa

Yhdysvaltalaisyritys Picobrew oli joitakin viikkoja sitten julkistanut olutkoneen. Yrityksen PicoBrew Zymatic -systeemi maksaa täkäläisessä rahassa noin 1200 euroa ja on suurin piirtein mikroaaltouunin kokoinen. Laitteen pitäisi toimia vähän kahvinkeittimen tapaan, eli käyttäjä kaataa lähdeaineet koneeseen, minkä jälkeen kone valmistaa aineista olutta.

PicoBrewn mukaan laitteen valmistama aine on korkealaatuista täysmallasolutta ja lisäksi PicoBrew Zymaticissa on elektroninen käyttöjärjestelmä, joka mahdollistaa eri olutreseptien lataamisen koneeseen.

Ongelmaksi sivistymättömimmille oluen ystäville saattaa tosin muodostua se, että oluen valmistus kestää laitteelta noin viikon.

Oi, katso DailyMailin ulkomaankielinen uutisartikkeli:

Forget breadmakers - now you can buy a BEERMAKER: Tabletop brewery lets anyone make a pint of homebrew in their kitchen

Itse voisin tahtoakin tällaisen. Toivoa sopii, että laite osaa myös tehdä hyvää olutta. Tavalliset ihmiset juovat huonoa olutta.

Luin yrityksen nettisivuilta, että rupeavat toimittamaan tuotettaan luultavasti ensi vuoden kesäkuussa. Toivottavasti sitä ja sen tykötarpeita alkaa sitten jossain vaiheessa saamaan myös lähikaupasta, siis täällä Suomessa.

Ikävä että Picobrew ei maksa minulle tämän kertomisesta mitään, vaikka näin hienosti levitän infoa tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti