tiistai 24. syyskuuta 2013

Toimenpideohjelma islamin maltillistamiseksi

Äsken tapahtui kaksi muslimien järjestämää melkoisen vakavaa terroritekoa:

Pakistanissa messun jälkeen kirkosta tulleeseen väkijoukkoon soluttautuneet kaksi itsemurhapommittajaa olivat räjäyttäneet itsensä. Ainakin 72 ihmistä oli kuollut ja satakunta haavoittunut iskussa. Iskun järjestäjät olivat perustelleet sitä, että "kristityt ovat islamin vihollisia".

Kenian pääkaupungissa Nairobissa sijaitsevassa ostoskeskuksessa terroristit olivat aluksi komentaneet kaikki muslimit ulos. Ne jotka eivät olleet osanneet vastata kysymykseen siitä, kuka oli ollut islamin profeetta Muhammadin äiti, todettiin ei-muslimeiksi ja ammuttiin kuoliaaksi. Perustelu ei-muslimien murhaamiselle oli se, että Kenian armeija on taistellut tiettyä islamilaista terroristijärjestöä vastaan.

Myöskin on vuosien ajan Boko haram -niminen islamilainen järjestö murhannut melkoisen paljon kristittyjä Nigeriassa. Perustelu tälle on ollut se, että järjestö haluaa muuttaa Nigerian islamilaiseksi valtioksi.

Kristittyjä vainotaan muutenkin jatkuvasti ympäri islamilaista maailmaa.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini oli äsken kehoittanut Suomea tekemään jotain vainottujen kristittyjen hyväksi.

Ja mikä mielenkiintoisinta, niin muslimit vihaavat kristittyjäkin enemmän ateisteja. Islamilaisessa maailmassa ateismi tapaa olla melko lailla laiton aate. Myöskin juutalaisuus on muslimien piirissä erittäin vihattu uskontona ja etnisenä ryhmänä. Tämä on näkynyt länsinaapurissakin.

Joku voi nyt todeta, että nämä terroristit ovat vain ääriaineksia ja että todellinen islam on "rauhan uskonto". Tämä ilmaisu tarkoittaa kuitenkin islamissa sitä, että rauha vallitsee sitten kun muslimit hallitsevat koko maailmaa. Islam on paitsi uskonto, niin myös poliittinen liike, johon kuuluu tahto hallita.

Islamin perustanut profeetta Muhammad, jota muslimit tapaavat pitää elämäntavan ikuisena esikuvana ja erehtymättömänä etiikan opettajana, oli paitsi uskonnonperustaja niin myös moninkertainen raiskaaja, orjanomistaja, sota- ja rosvopäällikkö, joka myös pani "vaimoaan" Aishaa, kun tämä oli täyttänyt yhdeksän vuotta. Lisäksi profeetta Muhammad oli ollut sitä mieltä, että islamista luopunutta tulee rangaista kuolemalla. Ja myöskin muslimit lähtivät profeettansa kuoleman jälkeen tämän käskyjen mukaisesti alistamaan maailmaa islamille. Islam on maailman suvaitsemattomin uskonto.

Profeetta Muhammad muistuttaa muuten Tshingis-kaania, mutta jälkimmäinen eroaa hänestä edukseen siinä, että oli uskonnollisesti suvaitsevainen.

Ehdotankin toimenpide-ohjelmaa islaminuskon kohtuullistamiseksi. Minusta länsimaissa voitaisiin kieltää kaikki sellainen islam, joka perustaa oppinsa profeetta Muhammadiin. Ainoastaan maltillinen islam tulisi sallia. Se tunnettaisiin siitä, että maltilliset muslimit halveksivat profeetta Muhammadia.

Uskon, että maltillinen islam tulisi muistuttamaan jossakin määrin nykyistä liberaalijuutalaisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti