maanantai 2. syyskuuta 2013

Leego-ukot Indiana Jones -pelissä

Nimimerkki "Nimismies" pitää Nimmari pelaa -nimistä tietokonepeliarvostelublogia. Arvosteluissa käytetään monipuolista suomen kieltä, välillä hieman räävitöntäkin, ja toisinaan ikävä kyllä teksti vilisee myös pelianglismeja. Peliarvostelublogia on kuitenkin sen verran hauska lukea, että usein annan pelianglismit anteeksi.

"Nimismies" oli juuri tullut pitkältä lomalta takaisin blogialustansa ääreen ja julkaisi heti arvostelun mielenkiintoisenoloisesta LEGO Indiana Jones -pelistä. Bloginpitäjä piirtää arvostelussaan sympaattisen kuvan pelistä, jossa pelihahmot ovat legopalikoilla toteutettuja. Se on valitettavasti julkaistu vain Xbox 360:lle eikä Linuxille tai Valven Steam-palveluun. Minua tämä hieman sylettää.

Pelissä on myös edistyksellinen teema: siinä nitistetään vaaleatukkaisia ja sinisilmäisiä muoviarjalaisia. Paha kyllä myös tummahipiäisempiä keihäin aseistautuneita alkuasukkaita niitetään. Mutta ehkä tällä haetaan jonkinlaista epämääräistä tasapainoa peliin. Mutta montaa ihmistä tällainen ilmirasistinen meininki varmaankin sapettaa.

Mutta kannattaa (ehkä) itse mennä lukaisemaan "Nimismiehen" arvostelu pelistä:

LEGO Indiana Jones (Xbox 360)

Muista, että jos olet alle 18-vuotias, niin sinun ei tule katsastaa tätä peliarvostelublogia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti