torstai 6. kesäkuuta 2013

Ruotsalaiset eivät välitä kansallispäivästään

Ruotsin kansallispäivä - kesäkuun kuudes - on ollut nyt kahdeksan vuotta pyhäpäivä. Mitään juhlahumua se ei ole kuitenkaan naapurissamme saanut aikaan.

Itse olen sitä mieltä, että Ruotsi on niin paska maa, että sen kansallispäivää onkin aivan turha juhlia. Seuraavassa kolme esimerkkiä, joilla perustelen tätä väitettäni:

Ruotsissa ei eduskuntavaaleissa toteudu vaalisalaisuus, koska ehdokkaita äänestetään puolueiden pitkiltä listoilta, ja niistä näkee mitä puoluetta kukin äänestää. Ruotsissa on myös tapahtunut sellaisia, että vaalivirkailija on kauhean oikeamielisenä kieltäytynyt omasta mielestään väärässä olevan puolueen listan antamisesta äänestäjälle.

Ruotsissa julkinen sana ja melkein kaikki eduskunnassa edustettuina olevat puolueet ovat sitä mieltä, että maahanmuuttajissa ei ole ikinä mitään vikaa, varsinkaan jos heidän ihonsa on tummempi kuin Ruotsin alkuperäisasukkaiden ja uskontonsa on islam. Nämä "varsinaiset" maahanmuuttajat ja heidän jälkeläisensä saavat perseillä aivan miten tahtovat ja heitä silti kohdellaan kuin he olisivat uhreja eivätkä väkivallantekijöitä.

Ruotsissa on antisemitismi hyvin laajalle levinnyttä. Ja tähän asenteeseen syyllistyvistä harvat ovat nykyään uusnatseja. Kyse on muslimeista, joiden mielestä juutalaiset ovat ali-ihmisiä.

Ainoa hyvä asia Ruotsin lipussa on se, että siinä on risti.

2 kommenttia:

  1. Islaminuskoiset ovat todellakin osa kotoutuneet osa ei ja heille tulisi pitää koulutustilaisuuksia ja tapaamisia muiden uskontokuntien kanssa ekuneemisin jumalanpalveluksien avulla esimerkiksi, eikä eristää heitä toisistaan "ghettoihin", joita Ruotsiin on syntynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta jos heitä ei kiinnosta uskontojen välinen ekumenia muuten kuin siinä mielessä, että voivat vakuutella islamin rauhantahtoisuutta.

      Poista