sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Tapasin Loch Nessin hirviön

Toissa vuonna kävin Skotlannissa viskinmaisteluretkellä. Kävin myös kuuluisalla Loch Nessillä. Maistellessani viskini jämiä järven rannalla kuulin äkisti murinaa. Käännyin vasemmalle ja silmäni törmäsivät viisitoista metriä pitkään otukseen, jonka selässä oli seitsemän kyttyrää. Otus oli kuin jättimäinen nelijalkainen versio merikäärmeestä. Sen leuassa oli hieman sinistä partaa ja päälaella enemmänkin sinisiä karvoja, nimittäkäämme niitä vaikka hiuksiksi.

Otus oli ilmeisesti tajunnut, että olen suomalainen, sillä se alkoi puhua minulle suomea. Suomi on hyvin vaikea kieli, joten päättelin otuksen olevan hyvin älykäs. Ensi töikseen se sanoi arvostavansa itsekin voimakkaan savuisia viskejä. Koska otus vaikutti harmittomalta, rupesin rapsuttamaan sitä leuan alta. Otus selvästi tykkäsi siitä. Rupesin seuraavaksi kampaamaan sen hiuksia.

Otus sanoi, että olen onnekas, koska tapasin sen enkä sen erästä lajitoveria, joka on Microsoftin kätyri. Se vannotti, etten saa ottaa siitä kuvia. Seuraavaksi se sanoi, että ulkoavaruuden muukalaiset aina välillä puuhaavat sen anuksen kimpussa. Se sanoi, että kyseessä ovat samat oliot, jotka varsinkin Yhdysvalloissa tapaavat leikellä lehmistä irti niiden persereikiä, utareita ja huulia. Hyvä, etteivät leikkele tätä otusta.

Olin juuri ostanut vahingossa kaupasta koiranruokaa. Annoin otuksen syödä sen kokonaan. Otus kiitti ja kumarsi ja lyllersi sitten takaisin järveen. Järvessä sen liikkeet muuttuivat sulaviksi kaikkine kyttyröineen.

PS Satun muuten tietämään, että Brittiläisen Kolumbian provinssissa Kanadassa (Brittiläinen Kolumbia sijaitsee Kanadan lounaiskulmassa) asustaa samantapainen eläinlaji kuin on tämä Loch Nessin otuskin. Se elää Okanagan-järvessä, joka on pitkä ja syvä. Eläintä kutsutaan ogopogoksi. Kanadalainen ratsupoliisi (liittovaltion laajuisesta poliisijärjestöstä Royal Canadian Mounted Police, RCMP) John Kirk oli Fox-kanavan dokumentissa puhunut ogopogosta. Vaikka muut havainnot siitä olisivatkin enimmäkseen vääriä, tiedän kuitenkin Kirkin puhuvan totta, koska RCMP:n jäsenet (Regular Members) eivät valehtele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti