maanantai 8. huhtikuuta 2019

Sosiaaliturvaperusteista maahanmuuttoa tukevat ihmiset luultavasti vihaavat hyvinvointivaltiota

Ylen sivuilla oli julkaistunut 28.3.2019 uutisartikkeli otsikolla Jussi Halla-aho Ylen vaalitentissä kello 21: Arvioi kaiken maahanmuuton kurkistusreiästä – tällainen puolue on perussuomalaiset, jolle maahanmuutto on uhka.

Artikkelin otsikossa tehdään jälleen klassinen virhe niputtamalla kaikki maahanmuutto yhteen. Kun oikeasti maahanmuuttoa on – myös Perussuomalaisten mielestä – sekä hyödyllisempää että vähemmän hyödyllistä. Tosin myöhemmin artikkelissa virhettä korjataan mainitsemalla Perussuomalaisten todellinen kanta asiaan.

Sosiaaliturvaperäinen maahanmuutto tarkoittaa sitä, että Suomeen haluavat ennen kaikkea sellaiset ihmiset, jotka eivät kykene elättämään tai halua elättää itseään. Jos Suomi tuottaa liian paljon vetovoimatekijöitä tällaiselle maahanmuutolle, niin Suomeen tulee suhteessa vähemmän työteliäitä, yritteliäitä, kovaa työtä pelkäämättömiä maahanmuuttajia. Ja enemmän muunlaisia.

Työteliäät, yritteliäät, kovaa työtä pelkäämättömät maahanmuuttajat muuttavat Yhdysvaltoihin ja Kanadaan, joissa on oikeastaan pakko tehdä työtä, jotta voisi elää suhteellisen säällistä elämää.

Jos maahanmuutto maahamme on Suomelle vähemmän hyödyllistä, se tuhoaa ennen pitkää hyvinvointivaltion, koska veropohja ei lopulta riitä tukemaan taloudellisesti yhä laajempia köyhien joukkoja. Varsinkin kun sosiaaliturvaperusteinen maahanmuutto myöskin alentaa palkkoja. Tämä taas on syy, miksi Kokoomus kannattaa sitä. Sosiaaliturvaperusteista maahanmuuttoa tukevat ihmiset joko ihan avoimesti tai sitten salaa tai ainakin syvällä sisimmässään vihaavat hyvinvointivaltiota sosiaaliturvineen, huokeine koulutuksineen, julkisine sairausvakuutuksineen ja turvallisine yhteiskuntineen. He halveksivat myös Suomea ja luultavasti vihaavat naisia ja homoseksuaaleja.

Joten on ihan luonnollista, että Jussi Halla-aholle ja Perussuomalaisille maahanmuuton laatu on tärkeä kysymys. Ja tosiaan, kaikenlainen maahanmuutto ei ole Perussuomalaisille uhka. Myöskin luulen, että monet niistä Suomen kansalaisuuden saaneista maahanmuuttajista, jotka kunnioittavat Suomea, suomalaisia ja suomalaista kulttuuria eivätkä kannata pyhää sotaa niitä vastaan, äänestävät näissä Herran vuoden 2019 eduskuntavaaleissa Perussuomalaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti