maanantai 1. lokakuuta 2018

Sisäministeri Kai Mykkänen esittää olevansa samaa mieltä asioista Jussi Halla-ahon kanssa

Sisäministeri Kai Mykkänen sanoo kokoomushenkisen Verkkouutiset-lehden mukaan olevansa sitä mieltä, että turvapaikanhakijoiden päästäminen noin vain rajojen yli on huonompi juttu oikeastaan. Mies mainitsee myös turvapaikkashoppailun. Hän sanoo myös, että YK:n pakolaissopimusta voidaan tulkita toisella tavalla kuin on tähän asti (tietyissä piireissä) tehty.

Ilmeisestikin eduskuntavaalit ovat lähellä, kun Kokoomuksen sisäministeri esittää olevansa samaa mieltä asioista kuin Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho, jonka kanssa Kokoomus ei virallisesti halua olla missään tekemisissä, edes yhteistyössä. Vihjeettömät tosiedistykselliset hyveliputtajat ovat aikaisemmin olleet sitä mieltä, että tuollainen sisäministerin kanta olisi "rasismia" ja vastoin paitsi YK:n pakolaissopimusta, niin myös vastoin kaikkea sitä, mikä on hyvää, oikein ja kaunista.

Itse periaatteessa olen samaa mieltä sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) oletetun halla-aholaisen kannan kanssa.

Mutta epäilen tosiaan, että hänen ulostulonsa liittyy pelkästään eduskuntavaalien läheisyyteen. Nehän pidetään vuoden 2019 keväällä.

Kokoomus ja Keskusta eivät edes hyväksyneet niiden hallitusohjelman kohtien noudattamista, joita Perussuomalaiset olivat siihen saaneet sisällytetyksi. Miksi siis pitäisi kuvitella, että Kokoomus seuraavien vaalien jälkeen olisi yhtään sen enempää maahanmuutokriittinen kuin oli ollut edellisten valtiopäivien aikana?

Kokoomus sallii tällaiset pienet irtiotot "hyveellisestä" linjasta vain siksi, että sen johdossa ajatellaan joidenkin maahanmuuttokriittisten äänestävän niiden vuoksi Kokoomusta. Mutta puolueen linjaanhan niillä ei tosiasiassa ole mitään vaikutusta. Jos maahanmuuttokriittiset äänestävät Kokoomusta, niin Kokoomuksen johto pitää sitä vain merkkinä siitä, että heidän epäisänmaallinen epämaahanmuuttokriittinen linjansa on saanut kannatusta.

Lopuksi mainitsen vielä sen, että Mykkäsen mielestä Euroopan suurten maiden olisi alettava ottamaan "kokonsa mukainen määrä" kiintiöpakolaisia. Tämäkin voi olla vaarallinen tie, siis jos maahantulijat eivät sitten työllisty eivätkä kotoudu. Mutta jos maat saisivat itse valita, keitä ottavat, niin sitten oma kantani olisi jossain määrin myönteinen ehkä. Mutta vaatisin ehdottomasti, että ääri-ideologioita kannattavia ei tule ottaa yhtään. Esim. uusnatsit, muslimit ja skientologit ovat oivia esimerkkejä sellaisista ihmisistä, joita en halua maahani taikka Eurooppaan. Ja tässä pitää vielä huomauttaa, että en tietenkään tarkoita sitä, että jokainen natsistiseen, islamilaiseen tai skientologiseen yhteisöön kuuluva ihminen olisi läpimätä ihmispaska. Mutta jos jotkut tällaisiin yhteisöihin kuuluvat otettaisiin vastaan, niin heidän pitää sitten olla valmiita kokonaan hylkäämään ao. ideologia ja yhteisö.

PS. Voit niin halutessasi käydä lukemassa aiheeseen liittyvän blogimerkintäni Määritelmäni monikulttuurisuudelle ja monikulturismille. Voit niin halutessasi myös käydä tarkastamassa klassisen vuoden 2011 eduskuntavaalien edellä julkaistun hienon sivuston Vihreä kukkahattu, jolla on jotain tekemistä Kokoomuksen linjan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti