keskiviikko 3. lokakuuta 2018

MTV teki saman kuin Halla-aho

MTV:n sivuilla julkaistui kommenttipuheenvuoro, jossa annetaan ymmärtää, että Saksan katolinen kirkko on "läpeensä mätä pedofiilien pesä".

Aiheeseen jotenkin liittyen nykyinen Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho oli joitakin vuosia sitten tullut oikeudessa tuomituksi "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan" ja "uskonrauhan rikkomisesta".

Syytös kiihottamisesta kansanryhmää vastaan liittyi siihen, että sanomalehti Kalevan pääkirjoituksessa 20.5.2008 oli lukenut seuraavaa: "Kiistatonta on, että Suomi on Länsi-Euroopan väkivaltaisimpia maita ja että se kytkeytyy erottamattomasti viinankäyttöön. Päissään surmaaminen on kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre."

Halla-aho päätti sitten testata, että onko oikeuslaitos kaksinaismoralistinen paska, ja matkien Kalevan tekstiä sanoi jotain samantapaista somaleista. Siitä tuli syyte, mutta tähän päivään mennessä (3.10.2018) sanomalehti Kaleva ei ole saanut tuomiota omasta kirjoituksestaan.

Tuomio uskonrauhan rikkomisesta taas liittyi siihen, että Halla-aho oli islamilaiseen perimätietoon perustuen nimittänyt islamia pedofiiliuskonnoksi. Nimittäin islamilaisten lähteiden mukaan islamin 600-luvulla jKr. Arabian niemimaalla perustanut profeetta Muhammad meni naimisiin Aisha-nimisen tytön kanssa tämän ollessa 6- tai 7-vuotias. Avioliiton profeetta pani täytäntöön tytön ollessa 9-vuotias. Pedofiilit ovat tähän asti voineet islamin piirissä aina vedota siihen, että profeetta itse oli pannut pyhän avioliiton sisällä 9-vuotiasta tyttöä. Jotkut ovat kuitenkin puolustaneet profeetan toimintaa sillä, että Aisha oli ikäisekseen kypsä tyttö. Ja kun islamin perustaja on islamin piirissä sen verran pyhä hahmo, että hänen kritisoimisensa on kuolemantuomion uhalla kiellettyä, niin Halla-aho saattoi nimittää islamia pedofiiliuskonnoksi. Ja siitä tuli sitten tuomio. Tosiasioilla ei ollut asiassa merkitystä, koska kyse oli kerran uskonnosta.

Halla-ahon tuomioon johtaneesta kirjoituksesta enemmän Jiri Kerosen wanhassa blogissa.

Palaan nyt Saksan katolisen kirkon tapaukseen. Siis maassa katoliset papit ovat hyväksikäyttäneet seksuaalisesti vuosien varrella lukuisia lapsia. Monet piispat ja papit ovat aktiivisesti suojelleet hyväksikäyttäjiä tai sitten katsoneet muualle.

Saksan katolinen kirkko on kuulemma pyytänyt rikollisuuttansa anteeksi.

Mutta kun kerran islamia on laitonta kutsua pedofiiliuskonnoksi, niin varmaan Saksan katolista kirkkoakin uskonnollisena ja pyhänä laitoksena on rikollista kutsua pedofiilien pesäksi. Varsinkin, kun roomalaiskatolisen kirkon opin mukaan kirkko edustaa Jumalaa. Joten pelkään, että MTV on tässä julkaisussaan syyllistynyt samaan kuin Jussi Halla-aho takavuosina. Eli kyseeseen tulisi siinä tapauksessa vähintään uskonrauhan rikkominen. Ja kun saksalaisia epäillään, niin ehkä tulee kyseeseen myös kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

Mutta en minä oikeasti tiedä. Jään odottamaan, tarttuisiko valtionsyyttäjänvirasto tällaiseen MTV:n julkaisutoimintaan. Varmaankin valtionsyyttäjä tietää, ovatko epäilykseni aiheellisia...

4 kommenttia:

 1. Eiköhän tässä ole kyse niin raskaasta uskonrauhan rikkomuksesta että varmaankin syytettä kirjoitetaan jo näppäimistö sauhuten. Antaas katsoa miten pian tämä prosessi käynnistyy. En kyllä taida pidättää hengitystäni sitä odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas pidätän hengitystäni. Jos kuolen sitä tehdessä, niin haudatkaa sydämeni Wounded Kneehen.

   Poista
 2. Tosia-asiassa Halla-Aho taisi kutsua koko uskontoa pedofiiliseksi, kun taas MTV3 puhuo pedofiilipapeista, jotka oli todettu sellaisiksi laillisin perustein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pedofiilien pesäksi.

   Mielestäni Halliksen laukaisu osui kuitenkin maaliin. Kun perinteisesti islamin piirissä on pidetty sen perustajaa profeetta Muhammadia opillisesti erehtymättönmänä ja oikean elämäntavan ikuisena esikuvana. Ja kun profeetta pani 9-vuotiasta Aishaa islamilaisten lähteiden mukaan. Ja kun profeetan kritisoiminen on ollut islamin piirissä perinteisesti kuolemanrangaistuksen uhalla kiellettyä.

   Poista