maanantai 1. tammikuuta 2018

Menetin oikeamielisyyteni

Nousin koko valtavaan pituuteeni, avasin suuni ja sanoin: "Prin tim pram." Mutta silloin minussa naksahti jokin ja voitte katsoa, että siitä lähtien minua ei enää ole ollut olemassa.

Ylläoleva tekstinpätkä on siteeraus lempikirjailijaltani. Oikeasti muuten menetin oikeamielisyyteni tässä joku kuukausi sitten ja siitä pitäen olen ollut olemassa ainoastaan fyysisesti. Sielupahanen nimittäin karkasi jonnekin.

Voin paljastaa asiasta enemmän ehkä joskus vuonna 2020.

Mutta hyvää ja mitä parhainta uutta, alkavaa Herran vuotta 2018 kaikille lukijoilleni!

PS. Jotkut lukijoistani saattaisivat olla viimeistään aivan pian kärsimättömiä sen vuoksi, että minä täällä vain kaikkea vähemmän tärkeätä höpötän. Totta. Tämä blogini on myöskin poliittinen blogi, ja iloksenne voin ilmoittaa, että viikon päästä eli ensi viikon maanantaista 8.1.2018 alkaen ollaan täällä taas poliittisia(kin).

2 kommenttia:

 1. En oikein tiedä, miten menetellä menetetyn oikeamielisyyden mahdollisen palauttamisen suhteen. Kauhallinen etikkaa suun kautta nautittuna, eritoten alastoman nunnan tarjoilemana, vaikuttaisi mitä todennäköisimmin jotenkin...ainakin hammaskiilteeseen liian usein annosteltuna...

  En tiedä. Voisin olettaa liiallisen etikan nauttimisen, vaikka sitten alastoman nunnankin kauhasta tarjoilemana, saattavan mustuttaa hampaat lopulta siihen kuntoon, ettei niitä enää pahemmin kalisutella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos etikkaa ei kuitenkaan tarvittaisi paljoa. Toisaalta alastomia nunnia ei kasva joka oksalla. En myöskään itse ole katolinen.

   Poista