maanantai 10. huhtikuuta 2017

Keskustan kunnallisvaaliehdokas ei päässyt näkemään pääministeri Sipilää

No, kuluvan vuoden 2017 kunnallisvaalit ovat nyt ohitse.

Oluttoverini Janne Alahelisten oli ollut näissä vaaleissa mukana Keskustan ehdokkaana. Myöskin toinen oluttoverini Sari Järveläinen oli ollut ehdokkaana, Vihreillä.

Sari on ollut aikaisemminkin ehdokkaana vaaleissa.

He ovat mielestäni molemmat asiallisia ja suhteellisen harmittomia ihmisiä. Olin kuitenkin päättänyt, etten äänestä kumpaakaan heistä, vaikka ovat hyviä kavereitani. Jos olisin äänestänyt jompaa kumpaa, niin olisin sitten joutunut selittämään toiselle, että miksi en äänestänyt häntä. Ja toiseksi, en oikeasti kauheasti pidä sen enempää Vihreistä kuin Keskustastakaan.

Kuitenkin autoin heitä kumpaakin lievästi vaalimateriaaliasioissa. Tämä on aitoa mielipideklusterien välistä yhteistyötä.

Viime lauantaina päivää ennen lopullista vaalipäivää Janne oli ollut eräässä Keskustan vaalitilaisuudessa. Lopuksi ehdokkaita oli pyydetty tapaamaan pääministeri Sipilää (kesk.). Kaikki muut ehdokkaat onnistuivat pääsemään Sipilän kanssa jutteluetäisyydelle. Mutta Jannen ja pääministerin välissä seisoi kuin kaappi turvamies, joka esti häneltä myöskin näköyhteyden Sipilään. Mutta Janne ei toisaalta itse aktiivisesti pyrkinyt näköyhteyden päähän pääministeristä.

Jannella oli tällä kertaa päällään varsin mustanpuhuva asuste. johon hän on ihastunut. Siihen sisältyy musta stetsoni ja pitkä musta takki isokokoisilla, kiiltävillä napeilla. Kun hän oli aikoinaan ruvennut harrastamaan tällaista itsensä vaatettamista, annoin tyylille nimeksi villin lännen Gestapo. Minulta hän lainasi nimityksen ja antoi uuden nimen blogilleen.

Janne sai tietää myöhemmin, että toisessa kerroksessa oli ollut turvamies vahtaamassa alhaalla olijoita. Olisiko Janne vaikuttanut turvamiehistöstä pelottavalta? Mitä olisi tapahtunut, jos Janne olisi päättänyt siirtyä kolme metriä vasemmalle? Ehkä jotkut nyt Sipilän porukoissa tietävät Jannen.

Hän antoi minulle luvan julkaista tämän.

Olkaa Sari ja Janne sitten vaalien välilläkin aktiivisia internetissä ja sosiaalisessa mediassa!

Jos joku haluaa tietää, niin minä itse äänestin oikein pahaa henkilöä. Sellaista, mitä hyvät ja hienot ihmiset, nykyajan fariseukset, nimittävät mielellään äärioikeistolaiseksi, rasistiksi ja maahanmuutto- ja muukalaisvastaiseksi.

PS Viime lauantaina pidin tavanomaiseen tapaani kotonani vastaanottoa. Paikalle saapui Janne mukaan lukien kolme ihmistä. Janne kertoi sitten  pieni hymy huulilla em. sattumuksesta. Myöskin hänen olisi tällä kertaa pitänyt muistaa tuoda vastaanotolle mukanaan voimakkaan tulista ketsuppia nimeltä Hellfire, suomeksi "helvetin tuli", tykötarpeeksi, koska nautimme aina kokoontuessamme sipsejä tai nachoja. Koska oli hänen vuoronsa maksaa jostakin ja koska ko. ketsuppi oli loppumassa. Mutta Janne oli unohtanut. Sanoin sitten siinä, että jos Jussi Halla-aho kuuluisi piireihini, niin hän olisi kyllä muistanut. Koska hän on niin helvetillinen jätkä.

2 kommenttia:

  1. Sinällään meidät ehdokkaat pyydettiin sisälle haastateltavaksi. Tiedossa oli pääministeri Juha Sipilän tulo paikalle. Tietyssä ajassa sipilä saapuikin. Hänelle annettiin tila puhua vaaleista ja erityisesti minulle jäi mieleen Tukholman terrori-isku, josta hän mainitsi usean sanan myötä. Tässä minun edessä oli mies, joka saapui hänen mukanaan. huomasin hänen seuraavan ympäristöä ja puhui samanaikaisesti pitäen puheyhteyttä jonkun kanssa. Siinä hän oli minun edessä joten oletin hänen olevan mies, joka vastaa pääministerin turvallisuudesta. Pääsin kuitenkin ehdokkaiden yhteiskuvaan pääministerin kanssa.
    En oikein nähny tilaa mahdolliselle pääministerin puhuttelulle ja näin unohdin ja jätin koko asian. Hyvä, että tunnetummat ehdokkaat saivat olla Sipilän kanssa tekemisessä.
    Kyllä kai maallikkoehdokas voi olla seurannan kohteena erityisesti,kun olen antanut toisille ehdokkaille jonkin verran kansallismielisiä ajatuksiani.

    VastaaPoista