maanantai 4. toukokuuta 2015

Uni pankkiryöstäjänä olemisesta

Näin jokin aika sitten seuraavanlaista unta:

Minä ja pari muuta heppua olimme suunnitelleet tekevämme pankkiryöstön. Lähdimme sitten toteuttamaan keikkaa. Menimme autolle. Sen viereisellä parkkipaikalla pari tyyppiä oli kannibalisoimassa toista autoa. Emme kiinnittäneet asiaan sen kummempaa huomiota, vaan lähdimme vain omalla autollamme menemään.

Jostain syystä minun piti ajaa autoa. Tiesin suurin piirtein reitin pankille unen epämääräisessä kaupungissa. Jossain vaiheessa unen näkökulma hyppäsikin autosta ulos, ja auto olikin muuttunut ambulanssiksi. Minun ambulanssilla ajoni oli hieman töksähtelevää. Välillä hypättiin myös poliisiin työssä, kun poliisit kuulustelivat jotain naista ollessaan meidän jäljillämme. Naisella oli hieno kännykkä, jonka hän oli saanut meiltä, tai sellaista poliisit ainakin epäilivät.

Unessa ei ikinä päästy pankin ryöstämisen vaiheeseen asti. Tuleekohan sille joskus jatko-osa?

...Seuraavana päivänä näin televisiossa mainoksen elokuvasta, jossa oli kyse jostain ryöstöstä, ja kykenin nyt sujuvasti sellaiseen samaistumaan.

2 kommenttia:

  1. Minun käy kateeksi, omat uneni ovat olleet ärsyttävän tylsiä jo pitkän aikaa. Pitäisi varmaan tarkistaa lääkitykseni, se ei ehkä ole aivan kohdallaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, mistä olisi apua. Mutta useat tuttuni ovat jo pitempään ihmetelleet minun uniennäkemiseni lahjoja. Olen tässä suhteessa melkein ainutlaatuinen.

      Poista