tiistai 23. joulukuuta 2014

Lupaus jouluaatolle

Viime jouluaattona olin nk. vetänyt perseet olalle. Voit halutessasi lukea vuoden takaisen blogimerkintäni, jossa käsittelen mm. sitä asiaa.

Luultavasti jo sitä jouluaattoa seuranneena yönä olin tullut siihen tulokseen, että tämä oli huono juttu ja että sellaista pitäisi välttää jatkossa. Ja katso, tälle jouluaatolle en olekaan ostanut enkä osta yhtään ainutta pullollista alkoholipitoista glögiä. Nautin kuitenkin pullollisen alkoholitonta glögiä, jonka oli hankkinut minulle joltain torilta hovihankkijani, josta käytän myös nimitystä "kulttuurielämäntuntijakollegani". Alkoholipuolella pärjään viidellä Alkon myymälästä peräisin olevalla oluella. Tosin siinäkin on melko paljon, mutta en sentään tule niitä nauttiessani täyteen räkäkänniin. Nautin olueni hitaasti ja arvokkaasti, kuten kaltaiselleni herrasmiehelle sopiikin, ja kalisutan samalla mustanpuhuvia hampaitani.

2 kommenttia:

 1. Hyvää Joulua!
  Itse ostin Glögiä IKEA:sta ja Saksalaista versiota ALDI:sta. Uskontoni kieltää alkoholittomien versioiden juomisen.

  Terveisin,

  E.P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua itsellesi! Ookei.

   ...Tiukasti ottaen olen kylläkin ostanut kolme pullollista alkoholipitoista glögiä, mutta ne ovat lähimmän suvun yhteistä jouluaaton juhlaa varten.

   Poista