perjantai 5. joulukuuta 2014

Naissukupuolen eliitin naimaongelma

Naissukupuolen edustajilla on taipumus pyrkiä naimaan vastakkaisen sukupuolen edustaja vähintään omalta tasoltaan mutta mieluiten itseään ylempää. Tai ainakin keskimäärin on näin. Tämä johtuu ihmislajin evoluutiohistorian oikusta.

Joskus törmää siihen, että kauhean korkeasti koulutetut naiset valittavat, että miksei heille millään löydy fiksua miestä. Tämä ongelmahan johtuu juuri tästä naissukupuolen taipumuksesta. Ja sitä paitsi naiset ovat Suomessa keskimäärin miehiä koulutetumpaa väkeä. Miessukupuolen älyllisyhteiskunnallista eliittiä olevat yksilöt tapaavat olla kerta kaikkiaan hyvin haluttua väkeä, noin keskimäärin, vastakkaisen sukupuolen taholta. Heitä ei läheskään riitä naiseliitin edustajille.

Tähän yhteiskunnalliseen ongelmaan olisi kuitenkin olemassa yhteiskunnallinen ratkaisu. Jos tahtoa olisi, niin me voisimme päästä ongelmasta eroon.

Naisten pitäisi vain ruveta kouluttautumaan vähemmän. Minusta olisi hyvä, jos naissukupuolen edustajista vain kymmenen prosenttia suorittaisi jonkin yliopistollisen tutkinnon. Luulen, että tämä prosenttiluku olisi riittävän alhainen, jotta ongelma tulisi ratkaistuksi. Ja tietenkin miessukupuolen edustajista aikaisempaa suuremman osuuden tulisi sitten opiskella yliopistossa, jotta yhteiskuntamme ei kurjistuisi runsaasti heikentyneen koulutustason vuoksi.

2 kommenttia:

 1. Heh, tämä olisi se oikea ratkaisu suomalaisten naisten jatkuvaan pahanolon tunteeseen. Kun sitten vielä saataisiin feministitkin ajamaan asiaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.

   Minusta on myös aina hauska puhua samaan aikaan totta ja provosoida.

   Poista