maanantai 15. syyskuuta 2014

Ruotsissa kuljetusfirma ei uskalla ajaa lähiöön

Kuljetusyhtiö Schenker on keskeyttänyt toistaiseksi kaikki kuljetukset Rinkebyn lähiöön Tukholmassa. Yhtiö perustelee keskeytystä tiedotteessaan sillä, ettei sen kuljettajien turvallisuutta pystytä takaamaan.

Olssonin mukaan "paikallinen nuorisojengi" on hyökännyt viime viikkoina toistuvasti muun muassa alueen apteekeille tavaroita kuljettavien Schenkerin kuljettajien kimppuun. Pahimmassa tapauksessa pakettiauton kuljettaja loukkaantui vakavasti nuorisojengin yrittäessä varastaa Schenkerin auton.

Myös vartiointiyhtiö Securitas on kieltäytynyt lähtemästä Schenkerin kuljettajien mukana Rinkebyhyn.

Tukholman lähipoliisi vahvistaa Dagens Nyheterille, että Rinkebyssä on ollut poikkeuksellisen paljon ongelmia kesän jälkeen. Poliisin mukaan asialla ovat 14-22 -vuotiaat nuoret.

Göraneista, Johaneista, Håkaneista, Pereistä ja Åkeista ei kuitenkaan ole kysymys vaan sennimisistä kuin esim. Muhammad, Hakim ja Abdi. Muslimeilla on taipumus halveksia ja syrjiä länsimaalaisia, koska nämä ovat heidän mielestään vääräuskoisia ja sitä paitsi vailla täyttä ihmisarvoa. Länsimaissa asuvat muslimit tapaavat eristäytyä alkuasukkaista, koska pitävät näitä rituaalisesti saastaisina.

Muslimien kotouttaminen länsimaihin on hieman haastava asia tehtäväksi, koska nämä eivät melko yleisesti halua kotoutua vaan haluavat levittää pronssikautisen kulttuurinsa kaikkialle. Tämä ei kuitenkaan ainakaan täysimääräisesti päde maltillisiin muslimeihin, jotka ovat niitä muslimeita, jotka eivät suhtaudu islamin perustaneeseen profeetta Muhammadiin, joka oli rosvo- ja sotapäällikkö, orjienomistaja, murhaaja ja raiskaaja, oikean elämäntavan esikuvana ja oikean opin erehtymättömänä vartijana. Ja jonka kyseenalainen ansio on, että hänen kuoltuaan muslimit lähtivät valloittamaan miekalla maailmaa islamille ja perustamaan järjestystä, jossa ihmisarvo riippuu uskonnosta ja toisaalta sukupuolesta.

Tästä kuljetusyhtiön tapauksesta voisin sanoa vielä sen verran, että minusta Schenkerille voisivat mennä töihin tavaroita Rinkebyhyn kuljettamaan sellaiset ihmiset, jotka eivät pidä paikkakunnan ongelmia olennaisessa määrin islamilaista kulttuuria edustavista ihmisistä johtuvina. Eli sellaiset ihmiset, jotka eivät ole vaaleissa äänestäneet Ruotsidemokraatteja vaan hyvien ihmisten puolueita.

10 kommenttia:

 1. Odotan innolla, että tätä herkkua saadaan Suomenkin lähiöihin. Sitten voivat hyvät ihmiset ideoida tapoja, joilla näille (sorsivasti ja sormella osoitellen viittaan tässä vain ja ainoastaan Muhammettilaisiin) yhteiskunnan uhreille saataisiin ohjattua lisää tukivaroja ja lain suojaa jos he välillä väärinymmärrettyinä vaikkapa satuttavat harjaantumattomat rystysensä ohikulkevaan, polustuskyvyttämään 90-vuotiaaseen (vääräuskoiseen tietenkin) mummoon.

  -E.P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeah, kyllä.

   ...En heti ollut tajunnut, että se olet sinä.

   Poista
  2. Mutta oletko ajatellut, että voisit ottaa joskus käyttöön esim. Google-tilin, jotta sinulla olisi verkkoidentiteetti? Jos et halua esiintyä kauheasti omalla nimelläsi verkossa, niin kai sinne saa sitten salanimenkin laitettua nimeksi.

   Poista
  3. Pistän harkintaan. Ihmisten nimien googletuksen tulosten mahdollisesta korrelaatiosta vaikka sun mihin voimmekin jutella jossain välissä.

   -E.P.

   Poista
 2. Lontoossa taksi ei suostunut ajamaan kaikkialle missä kävin. Korsossa taksi ei vaan tahtonut sen sijaan löytää meille kun katukaavat oli vähän erikoisia. (Ajalta ennen kuin jokaisessa taksissa oli navigaattori.) Kyllä tätä Suomeenkin vielä saadaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtuu tätä jo suomessakin: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288747806357.html?pos=ok-trm-uutk. En tosin missään nimessä väitä, että tässä olisi kyse ulkomaalaistaustaisista, mutta Tuomo Lotan mukaan kyse on nuorista, joilla on "sosiaalisia ongelmia", joten olen odottavalla tuulella ihan mielenkiinnosta.

   E.P.

   Poista
  2. Kyseessä on ainakin pääasiassa etnisen taustan omaavia nuoria, eli väärinymmärrettyjä poloisia nyt kyn pitää mennä pesäpallomailalla ihmisiä noin vähän lyömään.
   E.P.

   Poista