torstai 18. syyskuuta 2014

Natsipaskat olivat kivittäneet Perussuomalaisten tilan ikkunoita

Takku.net-sivustolla julkaistussa pelkurimaisessa nimettömässä tiedotteessa todetaan, että tiedotteen lähettäjät olivat kivittäneet "säpäleiksi perussuomalaisten mainostilan etuikkunat Hämeentiellä Helsingin Vallilassa". Tämä tapahtui aikaisin torstaiaamuna.

Perussuomalaisista kerrottiin, että Sampo Terhon eurovaalitoimistona toimineen tilan ikkunoita oli kivitetty ja että ainakin yksi tietokone on hajonnut.

Takku-net on ruohonjuuritason poliittisten häröjen tee-se-itse -mediaprojekti, jossa on tekijöinä mukana ihmisiä, jotka nimittävät itseään antifasisteiksi.

Tiedotteessa annetaan ymmärtää demokratiaa ja hyvinvointivaltiota kannattavan puolueen Perussuomalaisten kannattavan totalitaristista hallintoa ja nimitetään avointa yhteiskuntaa kannattavaa Jussi Halla-ahoa fasistiksi.

Ihmisten poliittisten toimintamahdollisuuksien sabotointia pidetään demokratiassa kuitenkin demokratianvastaisuutena. Ruotsia ei tässä yhteydessä lasketa demokratiaksi.

Takku-net ei ole irtisanoutunut tiedotteen kyseenalaisesta näkemyksestä. Tätä sattumusta voisikin pitää Takun omana kristalliyönä ja kysyä, että keitä todella ovat antifasistit.

...Lopuksi linkitän Suomen antifasistisen komitean blogisivustoon. Takku-netin toimijat eivät välttämättä ole aina samaa mieltä siinä ilmaistujen mielipiteitten takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti