torstai 25. syyskuuta 2014

Pohjois-Korean diktaattori salaperäisesti kadonnut

Kim Jong-unia ei ole nähty kolmeen viikkoon. Etelä-Koreassa haetaan kiivaasti vihjeitä nuoren diktaattorin katoamisen syistä. Ks. Ylen uutinen aiheesta.

Ehkäpä nuori diktaattori oli löytänyt isänsä Kim Jong-ilin jäämistöstä Putinin tälle lahjoittaman aidon venäläisen perseenpärisyttimen ja kuollut itsekin siihen.

9 kommenttia:

 1. Vain Pohjois-Korealainen johtaja voi olla niin tyhmä että ei tiedä että venäläinen perseenpäristin ei sovi perseeseen eikä pärise tai päristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta löytyisikö sille jotain muuta, järkevämpää käyttöä? Tästä voidaan keskustella.

   Poista
 2. Minultakin löytyy edelleen tuo "pärisytin". En vain muista milloin oisin sitä viimeksi tarvinnut, koska käytän Linux:in vastaavia työkaluja. Ja ovat ilmaisia. Linux on "isänmaallinen".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ookei. Mutta kommenttisi voi jossain määrin ihmetyttää muita lukijoita.

   Itse en enää tiedä, missä omani on.

   Poista
  2. Ei täällä ihmetytä mikään ketään. Kuinka kukaan terve ihminen voisi ihmetellä sitä kun toiset puhuvat niinkin arkisesta asiasta kuin perseenpäristimistä ja siitä onko linuz parempi kuin wintoosa.

   Poista
 3. Voihan olla, että tämä perseenpäristin sattuikin olevan toimivaa sorttia, joka avasi Kimille ovet aivan uudenlaiseen nautintojen maailmaan ja koska perseestä lentävät paskaorgasmit näyttävät olevan hyvä laihdutuskeino, hän päätti, että palaa ihmisten ilmoille 30 kiloa laihempana.

  VastaaPoista