torstai 29. marraskuuta 2012

Ranskaan oma moskeija homoille

Mohammed Ludovic Lütfi Zahed ryhtyi tutkimaan islamia 12-vuotiaana. Ensin hän viehtyi algerialaisista salafisteista, mutta otti heihin etäisyyttä näiden tekemien terrori-iskujen jälkeen. Vietettyään yön miehen kanssa Zahed tajusi olevansa homoseksuaali ja käyttäneensä islamia tunteidensa tukahduttamiseen.

Nyt Zahed aikoo avata Ranskan (maailman?) ensimmäisen homoille tarkoitetun moskeijan, jossa homot voivat järjestää turvallisesti ensin perjantairukouksia ja myöhemmin myös vihkiäisiä. Eikä tässä vielä kaikki, vaan uudessa moskeijassa miehiä ja naisia ei erotella eri paikkoihin kuten muuten on aina tehty.

Moskeija avataan marraskuun 30. päivä. Tila sijaitsee buddhalaistemppelin sisällä.

...
Tämän uutisen olin löytänyt Vihan punttisalin eli Hommaforumin ulkomaanosastosta. Jos uskallat, niin katso ja lue ketjua:

keskustelua aiheesta 'Ranska: Oma moskeija homoille'

Keskusteluketjun aloittaneessa viestissä mainitaan uutisen ulkomaankieliset lähteet. Jos olet niin höpö ettet uskalla mennä tuonne katsomaan, niin esitän ne tässä:

Mosque for gays to open in France (Hürriyet Daily News)

Muslim Man In France Seeks To Open Mosque For Gays (The Huffington Post)

Heteroseksuaalienkin kansoittamalla Hommaforumilla homoseksuaalien oma moskeija saa suurta kannatusta. Itsekin olen heteroseksuaali, ja täytyy sanoa, että minustakin tuo on loistava idea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti