maanantai 12. marraskuuta 2012

Äänestys: Miss Kämy 2012

Vihan punttisalin eli Hommaforumin Peräkammari-osaston keskusteluketjussa 'Äänestys: Miss Kämy 2012' on ollut nyt äänestys tämän vuoden Miss Kämystä. Ehdokkaita siinä on ollut seitsemäntoista (17). Äänestyksen otsikko kuuluu:

Kuka on Suomen kaunein kansallismielinen vuosimallia 2012?

Ketjun aloittaneessa viestissä lukee saatteeksi teksti: "On tullut aika valita, kuka on vuoden 2012 kaunein kansallismielinen. Hänet kruunataan uudenvuoden aikaan Miss Kämyksi 2012."

Ketju oli aloitettu ensimmäinen marraskuuta.

Sellaista. Minä äänestin Helena Erosta, tunnettua bloggaajaa, joka on myös ollut välillä Persujen kohukansanedustaja James Hirvisaaren puoluepoliittisesti sitoutumaton kohueduskunta-avustaja. Helena Erosessa on minusta paljon myös sisäistä kauneutta.

Monet muutkin ovat olleet samaa mieltä kanssani, sillä tällä hetkellä - 12.11.2012 - Helena Eronen on saanut kolmekymmentäneljä (34) prosenttia äänistä ja on ylivoimaisessa johdossa. Äänestys päättyy 1.1.2013.

Peräkammari-osastoa pääsevät lukemaan ainoastaan rekisteröityneet Hommaforumin käyttäjät. Ja kehoitan viattomia ihmisiä olemaan rekisteröitymättä sellaiseksi, sillä tällaisen ratkaisun tehnyt ihminen muuttuu noin viikossa hompanssiksi, jollaisia sivistyneet, edistykselliset ja mukavat ihmisystävät vihaavat. Ja on siitä pitäen myös vaarassa menettää työpaikkansa / opiskelupaikkansa / ystävänsä / sosiaalisen asemansa / lemmikkieläimensä yms. esim. Ja muuttuu kerrostalokyttääjien kohteeksi.

Jo rekisteröityneille käyttäjille, joille ei elämässä ole enää toivoa, voin kuitenkin tarjota tämän linkin ao. ketjuun, jos se ei siis ole vielä osunut silmiisi:

Kuka on Suomen kaunein kansallismielinen vuosimallia 2012? -ketju

Sen sijaan kaikki ihmiset pääsevät lukemaan Helena Erosen blogia, eikä se aiheuta myöskään minkäänlaista henkilökohtaista vaaraa! Minun pitää sitäkin vähän mainostaa aina välillä. Oi, mene ja katso:

Helena Erosen blogi

Kiitoksia mielenkiinnostanne tuotteitamme kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti