perjantai 4. lokakuuta 2019

Koomakaappi

Olen ideoinut keksinnön nimeltä koomakaappi. Se on kaapin muotoinen kapistus, johon voi mennä makaamaan koomassa pahimman ajan yli.

Jos joku teknisesti etevä ja tuotannollisesti kykenevä taho joskus rupeaisi rakentamaan koomakaappeja, niin luultavasti Suomen valtio kieltäisi sellaisten myymisen yksityishenkilöille. Täten niitä myytäisiin ainoastaan luksussairaaloihin ja erityisiin hoitolaitoksiin, joita perustettaisiin niitä ihmisiä varten, jotka haluavat olla jonkin aikaa koomassa.

Koomakaappihoitolaitoksissa voisi olla japanilaistyylisiä soluasuntoja eli ihmisen mentäviä putkia vierekkäin ja päällekkäin, jotka veisivät vähän tilaa. Ja sitten ihmiset menisivät kukin omaan putkeensa ja hoitaja kiinnittäisi häneen ravintoletkun. Koomassa olosta tietenkin joutuisi maksamaan käyvän vuokran, mutta koska harvemmin asukki tarvitsisi hoitoa käyntinsä aikana ja koska asuintila olisi kovin pieni, niin koomassa oleminen ei tulisi välttämättä köyhällekään liian kalliiksi.

Minä vuokraisin aina koomakaapin itselleni sunnuntaipäiviksi, ellei olisi mitään juhlia tai muuta menoa sovittuna sille päivälle.

2 kommenttia:

  1. Mutta silloinhan menettäisit sunnuntain ja joutuisit heräämään maanantaihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mutta eivät ne maanantait niin pahoja ole verrattuna sunnuntaipäiviin. Tänäänkin on ollut olo kuin krapulassa vaikka en ole aikoihin nauttinut alkoholia.

      Poista