keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Päätin ruveta ajattelemaan kannabiksen käyttöä

Toukokuun lopulla, kun katselin Ridiculousness-ohjelman kannabisjaksoa (ohjelman nimi oli jakson ajan Highdiculousness), päätin ruveta ajattelemaan kannabiksen käyttöä. Ajattelin, että tämä tekisi minusta rauhanomaisemman (ajatelkaa vaikka harrastamaani muotia).

...Jos poliisi joskus luulee minun olevan pilvessä, niin veressäni ei ole kuitenkaan ainuttakaan THC-molekyyliä, joten testaaminen tuottaa negatiivisen, eli kannaltani positiivisen, tuloksen.

Jaksossa muuten ohjelman vakinainen vieras, huono räppäri Chanel West Coast, kertoi nauttivansa lääkärin määräyksestä kannabistuotetta. Ja minusta vaikutti siltä, että hänellä on laillinen oikeus nauttia ihan sellaista kannabistuotetta, joka sisältää päihdyttävää THC:tä (eikä pelkästään rentouttavaa ja antipysykoottista CBD:tä).

Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa lääkekäyttöön tarkoitetun kannabiksen ostaminen onkin ollut laillista vuodesta 1996 saakka, ja vuoden 2018 tammikuun 1. päivänä osavaltiossa astui voimaan laki, joka sallii myös kannabiksen päihdekäytön. Ja Chanel West Coast asuu Kaliforniassa.

PS. Sen jälkeen, kun olin aikoinaan tämän ajastanut julkaistavaksi, Ylen sivuilla julkaistui mainio uutisartikkeli tuosta CBD:stä (=kannabidioli). Oi, katso, niin halutessasi: Ihmerohdoksi hehkutetun CBD-hamppuöljyn suosio kasvaa Euroopassa, mutta pullossa voi piillä terveysriski – Suomeen tuotteita tulee porsaanreiän kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti