keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Kokoomuksen sisäministeri Kai Mykkänen esittää kalastelevansa maahanmuuttokriittisyyden sameissa vesissä

Uuden Suomen uutisartikkelissa sanotaan:
Nykyisin vastaanottokeskuksissa jokaisen yli 16-vuotiaan turvapaikanhakijan on suoritettava suomalaisen yhteiskunnan peruskurssi. Kurssin tarkoituksena on perehdyttää hakija suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen toimintakulttuurin. Kurssin suorittamisen jälkeen turvapaikanhakija allekirjoittaa kurssitodistuksen, jossa hän sitoutuu noudattamaan suomalaisen yhteiskunnan pelisääntöjä.
Sisäministeri Kai Mykkänen Kokoomuksesta sanoo asiaan liittyen:

”Kurssille osallistuminen ei kuitenkaan yksin riitä vaan on tarpeen myös varmistaa, että kurssin opetukset on sisäistetty. Tämän takia haluamme pilotoida valtion vastaanottokeskuksissa tietokonepohjaisen kurssikokeen”, Mykkänen sanoo tiedotteessaan.

Sisäministeri kalastelee näin maahanmuuttokriittisyyden sameissa vesissä. Mutta eikö Kokoomus ole vasta ilmaissut olevansa sitä mieltä, että Jussi Halla-ahon ja tämän johtamien Perussuomalaisten politiikka on saatanasta ja siksi ei voida olla näiden kanssa yhteistyössä?

Siksi voi tietysti olla niin, että sisäministeri Mykkänen vain pelleilee.

4 kommenttia:

 1. Tuhkaa mietityttää miten kurssissa varmistettaan ettei huijausta tapahdu. Tarvitaanko uusintakokeita, kuinka monta kertaa saa yrittää.

  Vankilat ovat varmasti täynnä ihmisiä jotka eivät tienneet rikkovansa lakia vai mitä.

  Tuhka on samaa mieltä, vaalit on lähellä ja vaalikarjaa yritetään houkutella.
  Sitä tämä on.

  VastaaPoista
 2. Mykkäsen ideahan on loistava!
  Nyt ei muuta kuin huomisaamusta lähtien kertomaan jokaiselle maamme peruskoululaiselle suomalaisen yhteiskunnan pelisäännöistä ja lopuksi kaikki kirjoitustaitoiset ekaluokkalaisille sallittakoon puumerkki) allekirjoittamaan sopimus, jolla he sitoutuvat näihin pelisääntöihin.

  Näin menetellen rikollisuus loppuu Suomesta kahdessa sukupolvessa, kun kaikki ovat sitoutuneet olemaan tekemättä mitään suomalaisen yhteiskunnan pelisääntöjen vastaista!

  Kyllä tuo Mykkänen on Nobelin rauhanpalkinnon tai jotain vastaavaa totiesti ansainnut!
  Suomesta tulee Onnela! - Miten muuten kukaan ei ole tullut keksineeksi tätä aikaisemmin, vaikka se on näin helppoa?

  VastaaPoista