blogi jonka tarinointi ei oikein ole sopusoinnussa sen enempää järkiperusteisen maahanmuuttopolitiikan vastustamisen, oikeinajattelun, konformismin, eläinten kiusaamisen kuin hyvän oluen päälle sylkemisenkään kanssa

perjantai 13. heinäkuuta 2018

Siitä, että oikeusministeri Häkkänen haluaa lopettaa alaikäisten avioitumisen

Ylen uutisartikkelin mukaan oikeusministeri Antti Häkkänen (kok.) haluaa lopettaa alaikäisten avioitumisen. Miehen mukaan esimerkiksi uskonnolliset tai kulttuuriset syyt eivät ole riittävän vahvoja perusteita alaikäisten avioliittojen sallimiseen edes poikkeuslupamenettelyllä.

Häkkänen lyö näin tehdessään kuitenkin haisevalla sillillä päin islamin näköä. Islam on Suomen epävirallisen valtionuskonnon monikulturismin ehdotonta ydintä, itse asiassa tärkein syy sille, miksi monikulturismi ylipäätään on olemassa. Oikeusministeri on näin tehdessään syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomiseen. Mutta voin tietysti olla tässä väärässä. Oikeusoppineet tarkastelkoot asiaa rauhassa. Minä en ota kantaa.

Islamin 600-luvulla jKr. perustanut profeetta Muhammad nimittäin islamilaisen perimätiedon mukaan avioitui Aisha-nimisen tytön kanssa tämän ollessa 6- tai 7-vuotias. Ja mies pani saman perimätiedon mukaan avioliiton täytäntöön tytön ollessa 9-vuotias.

Islamin mukaan uskonnon profeetan opetusten ja elämäntavan kyseenalaistaminen on rienausta.

4 kommenttia:

 1. Onpas provosoivaa asiaa jos profeettaa ei saa arvioida Perus kristinuskoon nimittäin liittyy melkeinpä kehoitus arvioida kuulemaansa Raskasta jos profeetta Muhammed on mennyt lapsen kanssa naimisiin Siinä tulee mieleen mitä lie ajatellut naisista/lapsista Ei kovin arvokkaasti varmaan Lieneekö ollut moniavioinen ? Tuo lain määräys minusta sinänsä hyvä vielä jotain maassa maan tavalla (Huolimatta siitä että edesmennyt tätini ja setä saivat poikkeus luvan mennäkseen ennen täysikäisyyttä naimisiin -mitä arvostin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Profeetta Muhammadilla oli nk. varsinaisia vaimoja monta ja näiden lisäksi lukuisa joukko seksiorjia. Ja täytyy mainita vielä, että tämä Aisha oli profeetan lempivaimo.

   Poista
 2. Kannatan avioliiton solmimista vasta 18-vuotiaana ja poikkeusluvan poistamista laista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Itse kannatan myös nk. avioliiton ja nk. avoliiton yhdistämistä lainsäädännössä.

   Poista