perjantai 24. marraskuuta 2017

Kansallissosialistisen maahanmuuton oletetusta siunauksellisuudesta (lyhyt teksti)

Nykyäänhän Suomessa on paljon "suvaitsevaisia" ihmisiä, jotka liputtavat islamilaisen maahanmuuton puolesta. Jos Suomeen olisi kaiken aikaa tulossa kansallissosialistista maahanmuuttoa, niin nämä ihmiset olisivat kovasti rajoittamassa sitä, vaikka heidän arvostamansa islamkin on ksenofobian Korkea veisu. Ja kun heitä syytettäisiin sitten maahanmuuttovastaisuudesta, niin he eivät hyväksyisi leimaa.

2 kommenttia:

 1. Vastaavastihan kansallissosialismiin ja kommunismiin suhtaudutaan aivan eri tavoin, vaikka hitlerismi ja stalinismi ovat vain toistensa rumia peilikuvia. Tämän ymmärsi Stalinkin määrätessään propagandakoneistonsa alkavan väittää hitlerismiä "äärioikeistoksi" ja siis stalinismin äärimmäiseksi vastakohdaksi, ja hyvinpä operaatio onnistuikin!

  Hitlerismiin ja stalinismiin suhtaudutaan eri tavoin lähinnä siksi, että jälkimmäinen voitti näiden kahden ihmisyyttä syvästi polkevan opin välisen Mahtavan Voimainkoitoksen. Asiassa ei ole mitenkään ollut haitaksi, että koitoksessa stalinismin puolella oli myös liberaali Länsi, joskin paljolti olosuhteiden pakosta.

  Pitäisikö islamin siis hävitä uusi Suuri Voimainkoitos Länttä vastaan, ennen kuin siihen alettaisiin suhtautua samoin kuin hitlerismiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin.

   Mielenkiintoista asiassa on sekin, että kommunistit nimittivät vielä silloinkin sosialidemokraatteja sosiaalifasisteiksi, kun kansallissosialistit olivat jo kärräämässä näiden johtajia keskitysleireille.

   Poista