sunnuntai 10. elokuuta 2014

Jospa jaettaisiin islam kahtia

Irakissa ja jonkin verran Syyriassakin on viime aikoina riehunut Islamilainen valtio -niminen sotilaallispoliittinen liike, joka kannattaa islamin profeetta Muhammadin näkemyksiä. Islamin kannattajille eli muslimeille profeetta Muhammad on oikean elämäntavan ikuinen esikuva ja oikean opin erehtymätön opettaja. Ja tämä islamin profeetta oli kannattanut jihadia eli pyhää sotaa, joka on sotaa ei-muslimeja vastaan.

Luin juuri Ylen sivuilta uutisen, jonka mukaan nämä jihadistit ovat surmanneet ainakin 500 jesidi-vähemmistöön kuuluvaa ja heittäneet ruumiit joukkohautoihin. Osa uhreista, joihin kuuluu naisia ja lapsia, haudattiin elävinä joukkohautoihin. Jihadistit ovat myös ottaneet 300 jesidinaista orjiksi.

Jesidit ovat kurdia puhuva etninen ja uskonnollinen vähemmistö, jonka uskonto pitkälle perustuu muinaiseen persialaiseen zarathustralaisuuteen.

Yhteisö on kertonut jihadistien määräyksistä kääntyä islamiin, maksamaan uskonnollista veroa tai kohtaamaan kuoleman. Tämä on alkuperäinen islamilainen ei-muslimeihin kohdistuva tapa, jonka käyttöä länsimaiset vaikutteet ovat viimeisten kahdensadan vuoden aikana vähentäneet islamilaisissa maissa. Kristityt ovat myös joutuneet näiden jihadistiraakalaisten pakkokäännyttämisen uhreiksi.

Ja mainittakoon sitten sekin, että nämä 300 jihadistien orjiksi ottamaa jesidinaista joutuvat jatkossa palvelemaan herrojaan seksuaalisesti.

Profeetta Muhammad oli aikoinaan määrännyt orjuuden sekä seksiorjuuden hyväksyttäväksi asiaksi muslimimiehille. Toisaalta naiset eivät ole saaneet islamin piirissä käyttää seksuaalisesti hyväkseen miespuolisia orjiaan.

Veikkaan, että länsimaat eivät paljosta porusta huolimatta kauheasti viitsi panna tikkua ristiin jihadistien toimien vastustamiseksi ja näiden nykyisten ja tulevien uhrien pelastamiseksi, koska monikulttuurisuus. Jihadin vastustaminen on kuulemma rasismia.

Koska profeetta Muhammadiin perustuva islam on kuitenkin ihmisoikeuksien toteutumisen kannalta ongelma, niin ehdotan, että islam voitaisiin jakaa kahteen osaan, maltilliseen islamiin ja Mordor-islamiin, eli profeetta Muhammadia kunnioittavaan islamiin.

Länsimaissa voitaisiin kieltää kaikki sellainen islam, joka kunnioittaa profeetta Muhammadia. Toisaalta sitten maltilliset muslimit voisivat perustaa länsimaihin omia uskonnollisia yhteisöjään, joiden uskontoa ei saisi kuitenkaan nimittää islamiksi. Jätetään se nimitys suosiolla Mordor-islamille, jotta ei tule sekaannuksia. Aikaa myöten yritettäisiin saada myös islamilaiset maat luopumaan kiihkouskovaisuudesta.

Olen aikaisemmin esittänyt blogissani, millaista uskonnonvapauslainsäädäntöä kannatan. Jos et ole lukenut kirjoitustani vielä, se kannattaa kenties tehdä. Nimittäin ehdotukseni uskonnonvapauslainsäädännöksi rajaa uskonnonvapauden ulkopuolelle pahiten häröt uskonnot ja uskonnolliset yhdyskunnat.

Jihadin vastustajat ovat antijihadisteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti