lauantai 9. elokuuta 2014

Jos minusta tulisi merimies (hyvin lyhyt teksti)

Jos minusta tulisi merimies, niin jossain vaiheessa minun jäänteeni löydettäisiin merestä kellumasta, ja ainoa mitä minusta olisi jäljellä, olisi pala nahkaa tatuointeineen, jossa lukisi "Jeesus rakastaa sinua".

5 kommenttia:

 1. Jos minusta tulisi merimies, ruumiini löydettäisiin jonkun tappahain vatsasta, hain suun ulkopuolella olisivat vain betoniämpäri jossa jalkani olisivat.

  Selässäni olisi myös tatuointi. "Tämä on haista kaavittu."

  VastaaPoista
 2. Voipi olla, että nahanpalasi ei kelluisi, saatikka se löydettäisiin. Eipä viranomaiset löydä merestä lentokonettakaan.
  Luultavasti se surevien naisten joukko olisi aika lailla pieni, joka muistotilaisuudessasi kyynelehtisi, joten pelastusliivit päälle, jotta torsosi edes löytyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti olet oikeassa nahanpalani säilymisestä ja löytymisestä. Mutta en minä varsinaisesti ole ikinä edes unelmoinut merimieheksi ryhtymisestä. Minua on myös vaikea saada soutelemaan edes mökkijärvelle. Mutta minusta oli kiva kirjoittaa tuosta tatuoinnista. "Jeesus rakastaa sinua" olisi sopivan epäkorrekti tatuointi nykyajassa. Oikeasti minulla ei ole tatuointeja yhtään eikä tulekaan, ellei minusta sitten tule merimiestä. :)

   Poista