lauantai 12. lokakuuta 2013

Persianlahden maat vihaavat homoseksuaaleja

Jyrkän suvaitsemattomat islamilaiset Persianlahden maat suunnittelevat lääketieteellisiä testejä, joilla estettäisiin homoseksuaalien maahantulo, sanoo korkea-arvoinen kuwaitilaisviranomainen. Kuwaitin terveysministeriön kansanterveysosaston johtaja Yousuf (lausutaanko se "Jousuf" vai Jusuf"?) Mindkar sanoo, että ehdotusta on määrä pohtia Persianlahden maiden kokouksessa marraskuun alkupuolella.

- Terveyskeskuksissa tehdään rutiiniterveystarkastuksia maahanmuuttajille, kun he tulevat Persianlahden maihin, selittää Mindkar kuwaitilaisen Al Rai -sanomalehden mukaan.

- Me aiomme kuitenkin tiukentaa terveystarkastuksia, jolloin voimme havaita homot, joiden maahantulo sitten estetään Kuwaitiin tai muihin Persianlahden maihin, Mindkar jatkoi.

Tietoa ei ole siitä, että millaisia nämä testit ovat.

Persianlahden maissa on homoseksuaalisuus kielletty. Saudi-Arabiassa homoseksuaalisesta teosta voi saada jopa kuolemantuomion.

Vuonna 2011 Bahrainissa pidätettiin 127 ihmistä, jotka olivat osallistuneet islamin kannalta "moraalittomaan" juhlaan. Pidätetyt olivat homoseksuaaleja etupäässä Persianlahden maista. Itse ihmettelen kovasti sitä, että miksi yksikään homoseksuaali haluaisi matkustaa islamilaiseen tai erityisesti persianlahtelaiseen islamilaiseen maahan. Israelin Tel-Aviv on esim. täysin eri asia. Se on homoseksuaalien Mekka.

Tämänkö takia Yhdysvallat vapautti Kuwaitin Irakin miehityksestä vuonna 1991?!

Minusta meidän pitäisi vakavasti harkita taloudellisia pakotteita näitä islamilaisia äärihomofobisia natsimaita vastaan.

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Taidat olla rasisti? Vihaavathan persutkin homoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että joissakin piireissä minut voitaisiin nähdä niin.

   Mutta onneksi Spartacus-sarja jatkuu tänään uudella tuotantokaudella!

   Poista