tiistai 24. heinäkuuta 2012

Sikiökanistereita

Viime viikonloppuna Venäjällä oli paljastunut suurehko rikos. Lainaan Ilta-Sanomien uutisen seuraavassa kokonaisuudessaan:


Karmea löytö metsästä: 250 ihmissikiötä
Julkaistu: 24.7.2012 8:02

Uralin alueella kalastamassa ollut venäläismies teki karmean löydön viikonloppuna. Mies löysi metsästä neljä kanisteria, jotka olivat täynnä kuolleita ihmissikiöitä.

Paikalle hälytetyn poliisin mukaan sikiöitä oli kaikkiaan liki 250. Osa oli kanistereissa ja osa oli vierinyt ulos, kun kanisterit oli heitetty ojaan ja niiden kannet olivat irronneet.

Venäläisen RT-uutiskanavan mukaan viranomaiset arvioivat, että sikiöt olivat olleet 12-16 viikon ikäisiä. Suurimmassa osassa sikiöistä oli edelleen kiinni lappu, jossa luki äidin sukunimi ja muita tietoja, jotka saattavat viitata abortin päivämäärään, raskauden vaiheeseen tai sairaalaan, jossa toimenpide on tehty. Lappujen perusteella osa sikiöistä on jopa kymmenen vuoden takaa.

Viranomaisten mukaan sikiöt ovat biojätettä, joka on lähtöisin ainakin kolmesta sairaalasta Jekaterinburgista. Jekaterinburg sijaitsee vajaan 50 kilometrin päässä sikiöiden löytöpaikasta.

Sikiöt oli annettu hävitettäväksi jätefirmalle, joka oli ilmeisesti laiminlyönyt tehtävänsä ja heittänyt kanisterit metsään. Asiasta on aloitettu rikostutkinta.

..

Tuolta olin tämän löytänyt:
Ilta-Sanomien naisvihamielinen uutinen

Jätteet pitää tietenkin hävittää asianmukaisesti. Kyseessä on ympäristörikos. Niin, ja sovitun työn tekemättä jättäminen. Ilta-Sanomien uutisen sävy vaan jättää hieman toivomisen varaa. Suomessa ovat abortit sosiaalisista syistä laillisia. On väärin loukata vaikeaan ratkaisuun päätyneitä suomalaisia naisia ja tyttöjä vihjaamalla, että abortoidut sikiöt olisivat muuta kuin naispuolisen ihmisen kehosta peräisin olevia kasvaimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti