maanantai 16. heinäkuuta 2012

Avaruuden muukalaiset

Moni uskoo nykyään avaruuden muukalaisten jatkuviin vierailuihin Maapallolla. Näiden sanotaan mm. kaappaavan ihmisiä ja tekevän näillä kokeita, harrastavan seksiä näiden kanssa, opettavan kuolemattomia viisauksia ihmisille kuten "eläkää rauhassa", "suojelkaa luontoa" ja "nostakaa värähtelytasoanne" ja vievän peräaukkoja naudoilta. Jotkut aikuisen oikeasti suhtautuvat muukalaisiin kuin Pelastajiin.

Jotkut kristityistä uskovat, että muukalaiset ovat Saatanasta. Jotkut uskovat että muukalaiset ovat harhoja. Itse pidän varsin selvänä, että niissä/heissä on kyseessä uudenlainen uskonto. Ennen rukoiltiin Jeesusta, joskus pyhimyksiä tai Jeesuksen äitiä, uskottiin maahisiin ja saunatonttuihin. Avaruuden muukalaiset ovat ottaneet näitten paikan joidenkin ihmisten mielissä. Veikkaan, että aika harva ihminen uskoo pelastumiseen samaan aikaan Jeesuksen ja muukalaisten kautta. Mutta miksi uskoisivat, kun kyse on eri uskonnoista.

2 kommenttia:

  1. Helena Eronenhan pohti läheltä liippaavaa asiaa omassa blogissaan.

    http://ohohupsis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/111653-tiede-yms-pilaa-el%C3%A4m%C3%A4ni

    Onhan se selvä, että ihmiset ovat aina pyrkineet löytämään jotain itseään suurempaa ja selittämätöntä; oli se sitten jumalolento taikka salaliittoteoria. Yleensähän tällaiset uskomukset voidaan selittää psykologian keinoin, mutta kiehtovanhan kaikesta tällaisesta tekee sen, että koskaan ei voi olla täysin varma :)

    VastaaPoista