tiistai 24. heinäkuuta 2012

Tosi siat tarkoittavat aina parasta

Ajattelin kirjoittaa vanhana heterona välillä jotain järkevää seksuaalivähemmistöjen Pride-marsseihin liittyen.

Kyuu Eturautti on tunnettu paitsi yleensä yksilönvapauksien, niin myös seksuaalivähemmistöjen puolustamisesta. Hän julkaisi pari päivää sitten blogimerkinnän otsikolla 'Ei fasisteja prideihin', jossa hän kertoi siitä kuinka jotkut vasemmistolaiset Tampereen Pride-marssiin osallistujat käyttäytyivät täysin marssin hienon tarkoituksen vastaisesti. Kuten Imre Kertész on sanonut: "Tosi siat tulevat aina pelastamaan maailmaa, ja tekevät sen parasta tarkoittaen." Seuraavan linkin takaa pääset lukemaan tämän Kyuu Eturautin blogimerkinnän:

Ei fasisteja prideihin

Merkintä keräsi runsaan määrän lukijakommentteja blogissa. Itse kommentoin kolmantenakymmenentenä sanomalla lakonisesti: "Suomessa on tällä hetkellä vain kaksi puoluetta, jotka aidosti kannattavat sanan- ja mielipiteenvapautta."

Merkintä herätti huomiota myös Vihan punttisalilla eli Hommaforumilla ja aiheesta onkin keskusteltu siellä melko lailla. Seksuaalivähemmistöjen oikeudet saivat ao. Hommaforumin ketjussa melko paljon tukea.

Lainaan paria kommenttia siinä:

Nimimerkki 'svobo' oli sanonut näin:

Itse asiassa "Nuivat" ajavat homonkin asiaa, vaikka sitä pointtia ei niin pääasiallisenä propagandalähteenä käytetäkään. Homojen suvaitseminen on vain nuivan politiikan onnistumisen sivuvaikutus.

Nimimerkki 'törö' oli lausunut näin:

Antifasistien toiminnasta ja kirjoituksista päätellen fasismi on synnynnäistä, sillä sen vastainen kasvatus tuottaa ihmisiä, jotka taistelevat fasismia vastaan fasistisin keinoin ja haluavat päästä eroon demokratiasta ja ihmisoikeuksista demokratian ja ihmisoikeuksien puolustamisen tähden.

Kyse on ehkä jonkinlaisesta pakkoneuroosista.

Ja James Hirvisaari näin:

Minusta olisi oikeasti hyvä, jos pride-kulkueisiin osallistuisivat myös homo/lesbomuslimit ja Suomessa erityisesti homo- ja varsinkin lesbosomalit. Puhumattakaan homoimaameista. (Onhan kirkossakin homo/lesbopappeja...)

Nimimerkki 'Iloveallpeople' oli sanonut näin:

Itse ihmettelen, miten nuo huudot ja liput liittyivät seksuaalivähemmistöihin. Ettei tässä nyt vaan tosiaankin käynyt niin, että äärivasemmisto valheella ja vääryydellä keplotteli marssille väittäen järjestäjille ajavansa seksuaalivähemmistöjen asiaa ja todellisuudessa tarkoitus oli vain edistää omaa poliittista agendaa. Miltähän seksuaalivähemmistöistä tuntuu, kun heidät näin kovaäänisesti tyrkättiin marssilla syrjään, vaikka gay pridestä piti olla kyse.

Täältä pääset lukemaan tätä Hommaforumin ketjua:

Keskustelua Kyuun Eturautin blogimerkintään liittyen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti