tiistai 6. kesäkuuta 2017

Uni lukittuna olemisesta läkähdyttävän saunan huoneistooon

Näin jokin aika sitten seuraavanlaista unta:

Olin joidenkin ihmisten kanssa jossain huoneistossa. Sen omistaja oli rakennuttanut sinne saunan. Hänen tarkoituksenaan oli saada paikan päälle saamansa ihmiset läkähtymään kuumuuteen sen avulla. Oli ilmeisesti yliviritetty. Jostain kumman syystä huoneiston omistajakin oli paikalla. Hänen tarkoituksensa oli ilmeisesti ollut livahtaa sopivassa välissä pois huoneistosta. Kävin hänen kimppuunsa. Harjoitin lievää väkivaltaa. Mutta sitten huomasinkin, että huoneiston takaovi ei ollutkaan lukittu. Siitä pääsi ao. kerrostalon porraskäytävään.

Me sitten karkasimme huoneiston omistajalta. Mietin kyllä, että joutuisinkohan virkavallan kanssa tekemisiin tämän nutistamisen takia.

Pian olimme viidakossa. Meillä oli välineitä, joiden avulla selvisimme hengissä siellä. Meillä oli isoja nauloja, jotka olimme kiinnittäneet nuoliin. Ammuimme niitä eläimiin, ja saimme hyviä paisteja. Sanoin porukalle, että harvassa paikassa maailmalla on näin hyvin saatavissa riistaa.

Me kuljimme vaikeakulkuisessa maastossa. Heitin menemään höyryävässä viidakossa mädäntyneet käsineeni. Katsoin myös jalkoihini ja mietin, että ovatkohan jalkineenikaan enää ihan kunnossa. Katsoin kuitenkin paremmaksi pitää ne edelleen jalassa. Maasto vietti ylöspäin. Pian pääsimme maaseudulla sijaitsevan asfaltoidun autotien luokse. Olin nähnyt tämän tien eräissä aikaisemmissa unissani. Joka niissä kylläkin sijaitsi Suomessa.

PS En ole maininnut ko. tietä täällä blogissani aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti