torstai 8. kesäkuuta 2017

Kokoomuksen Jan Vapaavuori ja Jussi Halla-aho

Helsingin tuleva pormestari, Kokoomuksen Jan Vapaavuori oli lausunut, että jos Jussi Halla-aho tulee valituksi Perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi Timo Soinin jälkeen, niin hallitusyhteistyö Perussuomalaisten kanssa ei hänestä ole enää mahdollista hänen olettamansa Halliksen ihmisarvonvastaisuuden vuoksi. Ja on kuulemma edelleen samaa mieltä asiasta.

Itse ihmettelen Vapaavuorta, koska hänen sanomansa ei perustu mihinkään. Kuten Halliksen kilpakumppani Sampo Terho on sanonut jo kuukausia sitten, niin hänellä ja Halla-aholla ei ole mitään olennaisia eroja poliittisissa mielipiteissä.

Ja minä olen muistaakseni lukenut kaikki Jussi Halla-ahon Scripta-blogin tähänastiset merkinnät, enkä ole löytänyt niistäkään minkäänlaista riittävän varmaa viitettä siitä, että mies kyseenalaistaisi johonkin ihmisryhmään kuuluvien ihmisarvon.

Minusta Vapaavuori demonisoi Halla-ahoa samassa määrin kuin natsit demonisoivat aikoinaan juutalaisia. Mitähän mieltä Vapaavuori on siitä, että tulisiko Israel hävittää? Minä löysin muuten kerran uusnatsistisen Suomen vastarintaliikkeen sivuilta useita tekstejä, joiden kanssa monet Vapaavuoren kaltaiset edistykselliset ovat samaa mieltä. Jussi Halla-aho taas on siionisti. Lisäksi minä uskon, että Isis pitää Vapaavuoresta enemmän kuin Halla-ahosta.

PS Anteeksi tuhmuuteni. Mutta Perussuomalaisten puoluekokous, jonka yhteydessä uusi puheenjohtaja valitaan, on siis kuluvan viikon viikonloppuna lauantaista sunnuntaihin 10.-11.6.2017 Jyväskylän paviljongissa. Sanon vielä, että tohtori Halla-aho varmaankin toisi puheenjohtajana tieteen siipien havinaa johtamaansa aikaisemmin jossain määrin tieteenvastaisena olleeseen puolueeseen, jos tulee valituksi. Lisäksi pyydän anteeksi sotkeutumistani Perussuomalaisten puheenjohtajavalintaan tällä tavalla.

2 kommenttia:

 1. Onhan toki varsin tunnettu tosiasia, että Hyvät Ihmiset saavat tehdä pahojakin asioita, mutta Pahat Ihmiset eivät hyviäkään.

  Jan Vapaavuori on epäilemättä Hyvä Ihminen. Sitä eivät voine himmentää hänen väkivaltarikostuomionsakaan, joita tienatakseen hän mm. potki maassa makaavaa kanssaihmistään.

  Jussi Halla-ahon me tiedämme olevan Paha Ihminen. Ellei näin olisi, ei kai valtamedia voisi sitä meille yhä uudelleen toistella? Niinpä jos Tohtori Vihanakin tunnettu Halla-aho esittelisi eduskunnassa menetelmän, jolla vedestä voi tehdä moottoripolttoainetta alle sentin litrahintaan, hänet keskeytettäisiin.

  Halla-ahon kysyessä syytä miksi, hänelle tokaistaisiin ettei eduskunta ole oikea paikka tuollaisille puheille. Halla-ahon kysyessä mikä voisi olla soveltuvampi, hänelle huudettaisiin jo raivokkaasti olevan rasismia edes epäillä mahdollisuuksia tuottaa polttoainetta noin paljon halvemmalla kuin Lähi-idän valtiasihmisillä!

  PS. Ei syytä pyydellä anteeksi tuhmuutta: minäkin olen jo jonkin aikaa hauskuuttanut itseäni vertailemalla Halla-ahon kilpakumppanin Sampo Terhon kasvonpiirteitä A.B. Breivikiin huomattuani niissä jossain määrin häiritsevää yhdennäköisyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku hyvä ihminen oli itse asiassa aikoinaan verrannut Olli Immosen ja Breivikin partamuoteja toisiinsa.

   Mutta Breivikhän on sittemmin muuttanut nimensä. Joutuvat ja joudumme kaikki opettelemaan uuden nimen.

   Tässä olen naureskellut tohtori Vihan valituksi tulemisen aiheuttamille reaktioille. Siitä riittää iloa vielä pitkäksi aikaa.

   Breivik teki muuten oikeidenkäynnissään vasemmistolaisen nyrkkitervehdyksen. Se on kyllä niin järkyttävää.

   Poista