tiistai 27. joulukuuta 2016

Uusnatseille lisää diskorahaa, niin maailma pelastuu?

Tuolla Saksanmaalla oli joulutorilla tapahtunut jokin aika sitten islamilainen joululahja Saksan kristikunnalle ja uskonnottomille. Eräs muslimi oli murhannut rekalla ajaen monta ihmistä.

Usein sanotaan, että islamilaiset terroriteot johtuvat sosioekonomisista tekijöistä. Terroriteon tekijä on joko köyhä, tai sitten länsimaiset rakenteet sortavat häntä.

Hyvät ihmiset sanovat, että uusnatsit ovat paljon muslimeita vaarallisempia ihmisiä. Mutta eikö sikäli kannattaisi painottaa sosioekonomisten tekijöiden merkitystä erityisesti heidän kohdallaan? Eli yhteiskunnalliset ja taloudelliset tekijät kuntoon uusnatsien osalta ja heikäläisille lisää diskorahaa? Johan siitä uusnatsit piristyisivät ja heistä tulisi kunnon ihmisiä! Voitaisiin lisäksi maksaa heille erityistä päihderahaa, ettei heidän tarvitsi turvautua niin kovin paljoa kiljuun.

Ja kun nykyään rasismilla tarkoitetaan muutakin kuin ihmisen ihmisarvon kyseenalaistamista tämän rodun, etnisen alkuperän tai ihonvärin perusteella. Nimittäin nykyään myöskin kulttuurin arvosteleminen on rasismia. Pitäisi näin ollen lopettaa uusnatsien kulttuurin arvosteleminen, ettei heille tule paha mieli ja sen vuoksi sorrosta johtuva tarve esim. räjäyttää jotakin.

...Itse en ole sen enempää muslimi kuin uusnatsikaan. Mutta minulle tuli mieleen juuri sellainen asia, että kaikkein eniten juuri minä tarvitsisin sosioekonomisten tekijöiden sekä rakenteiden kuntoon laittamista sekä diskorahaa. Itse olen heteroseksuaali, vaikka sitä pidetään nykyään jo vähän vajaana meininkinä, mutta kuulun erääseen toiseen, halveksittuun vähemmistöön. Luulen, että sosioeko- ja muut asiani olisivat enimmäkseen kunnossa sitten, kun minulle maksettaisiin tarpeeksi yllä olevasta uusnatsien aseman parantamista koskevasta ideastani.

Power to the people!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti